[]

polo gti vs ?

selamlar

şirket kullandığım aracı değiştirecek sadece mesai saatlerinde değil kendi zamanlarımda da kullanacağım için bana da seçme sansı verdiler ama ben arabadan hiç anlamam.

şuan kullandığım araç captiva. çok yaktığı için değiştirecekler.

almayı düşündükleri ise yeni clio yada polo gti. çevremdeki erkekler ısrarla oo tabi ki de polo gti diyorlar.

benim ise derdim şu captiva ile sürüş çok rahat ve konforluydu. uzun yola da çok çıktığım için rahat ediyordum. yine benzer rahatlığı hangisinden alırım?

neden polo yada neden clio?

edit: ikisinin de dolu modelleri olacak.

 
aynı rahatlığı ikisinde de alamazsın, ama daha rahat olan vw olan olur.


  • bir ileti paylastim  (26.12.13 09:25:29) 
fluence ya da muadili bir araç iste derim. captiva'dan sonra clio ya da polo çok aşağı bir iniş olur. sürüşü de hiç rahat değildir. ama c sınıfı idare eder. o değil linea bile seni daha mutlu edebilir tabi çok dolu bir polo ya da clio vermeyeceklerse.
neyse değiştirme şansın yoksa polo isterdim ben ama aynı bedelde çok dolu bir clio vereceklerse clio yu alırdım. ikisini de baz model vereceklerse polo'yu seç.
edit: ikisinin de dolu modeliyse fabrika satış fiyatlarına bakarsak polo muhtemel daha pahalıdır. o yüzden polo seçilmelidir. ama yeni clio da görüntü olarak poloyu falan yemiş bitirmiştir ona göre.
  • ozdek  (26.12.13 09:26:25 ~ 09:30:08) 
polo gti ın yağ yakma sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam.

captivadan sonra da hepsi kötü gelir, hem küçük, hem alçak kutu gibiler. captivanın o sarsılmaz sert süspansıyonlarından sonra çok kötü hissedersin araçta kendini.

dizel juke falan olmaz mı ki acaba?
  • c1b2k3  (26.12.13 10:26:06) 
POLO GTI da çok yakar. bu nasıl iş anlamadım. TDI falan olmasın o?


  • himmet dayi  (26.12.13 10:32:42) 
@himmet dayı tekrar baktım gti yazıyor


  • zenc  (26.12.13 10:59:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.