[]

yaş sorunu

adım samuel yaşım 21
yaşça benden büyük kızları çekici buluyorum. hepsini değil tabiki. ilgimi çekenler için konuşacak olursam daha olgun daha karakteri oturmuş gibime geliyorlar aralarında deli-dolu görünenler olmasına rağmen(kötü bir şey değil yanlış anlaşılmasın). yaşıtlarıma ya da daha küçük kızlara baktığımda beni çeken bir şey olmuyor çoğu zaman. hem daha tatlı hem daha güzel gibiler ama ne konuşacak cesaret var bu yaş sıkıntısı sebebiyle ne de yaş meselesini kapatacak derecede bi yakışıklılığım. sıradan bir türk erkeğiyim bütün özgüveni bitiren şeyler combo yapıyorlar sanki böyle durumlarda. kurtarın beni bu illetten yalnız öleceğim yoksa. gidip red mi yiyeyim, ne yapayım? daha bugün gördüm birini allah'ım nasıl güzel nasıl tatlı ama okulu bitirmiş muhtemelen... bir de 2-3-4 yaş büyükler için geçerli bu hadise genelde.



 
pampa zaten o yaşta çekici bir hatunun muhtemelen yüzde 90 sevgilisi vardır. üniversiteyi sap bitiren eli yüzü düzgün kız olur mu lan türkiye'de?? sen kendi yasıtlarına bak veya daha küçüklere, zaten boşta kız bulmak yeterince zor daha da zorlaştırma işi bence


  • fransızkalanadam  (26.12.13 07:19:42) 
olgun bi kişiliğin varsa doğal. yaşça büyüklerin muhabbeti daha güzel geliyor bana da.


  • tescillimarka  (26.12.13 07:21:17) 
red yiyeyim diye gitme 1
kendini oldugundan ne eksik ne fazla gor 2
madem kendini pek begenmiyorsun degismeye basla 3

bunun icin hazir motivasyonun da var. spor, beslenme herkesin hayatinda dikkat etmesi gereken iki husus. bunlari ne kadar hakkiyla yaparsan o kadar saglikli olacaksin. yakisikli olmaya gelince, bakimli ol. ne butun kizlar cok guzel, ne butun erkekler cok yakisikli. goreceli bir durum olmasi da cabasi. cok guzel/yakisikli olup da akli bir karis havada olursa mesela 3. gunden sonra gorusmek istemeyebilirsin.

son olarak, butun bunlar sana ne kadar dogal geliyorsa, ne kadar rahat karsiliyorsan, karsi taraf da seni sana yansitacaktir. birine kufur edersen ona gore tepki alirsin, birine el uzatirsan ona gore tepki alirsin. yaptigin etkiden emin ol, ters tepkilerin senin gerceklik algini bozmasina izin verme, durdurulamaz bir motor gibi yoluna devam et.

nihayetinde onsuz yasadin simdiye kadar; yasamak icin kimseye ihtiyacin yok, simdi birileriyle birlikte olmak istemenin nedeni onla duygularini, anlarini paylasmak, sevilmek... ona hayatinda yer ac, kendiliginden gelir bunu gorurse.
  • idexo  (27.12.13 06:47:40 ~ 06:48:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.