[]

kendi e-kitabını hazırlamak

merhabalar

şimdi elimizde bazı sitelerden inidirilmiş pdf uzantılı e-kitaplar var. ben bunların yazı tipini beğenmediğimden pdf üzerinden tümünü seç deyip içeriği aynen kopyalayıp, word'e atıyorum. arada çoğu bozulmayı düzeltmeye uğraşıyorum, satır boşluklarını tamamlamaya uğraşıyorum, yazı tipini ve boyutunu değiştiriyorum. gördüğünüz gibi çok zaman alan bir işlem.
bunun daha kolayı yok mu? bu türden çok boyutlu yazıları tek seferde düzeltebileceğim bir program var mıdır laptop'ta çalıştırılabilecek?

öneri ve çözüm getirene bir çay.

teşekkürler şimdiden.

 
bildirgec.org şöyle bir şey buldum ama.

edit: denedim bende advanced editing diye bir kısım çıkmadı.
edit2:www.wikihow.com şu sitede anlatmış. acrobat xi kullanarak yapılabiliyomuş.
  • pauldude  (25.12.13 20:37:32 ~ 20:41:13) 
daha basit yontemler illa ki vardir ama bilmiyorum ben. care indesign deyip kaciyorum.


  • fader  (25.12.13 20:42:35) 
pdf den bir şey dönüştürmek her zaman sıkıntılıdır ve her zaman yaptığınız düzenlemeyi yapmak zorundasınız. Kitaplar satın alınabilecek şeylerse bence uğraşmadan satın alın veya pdf şeklinde okumaya devam edin derim.

Aklıma bir ihtimal adobe akrobat kurup bir şeyler yapmanız geliyor. Eski zamanların birinde denemiştim yamulmuyorsam ve beceremeyip bu ve benzeri işlerin peşini bırakmıştım.
  • simbolmina  (25.12.13 21:22:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.