[]

Memlekette Sizce Her şey daha mı güzel olacak?

yoksa kötüye mi gidecek? Ne düşünüyorsunuz.. Gerçekten çok merak ediyorum..




 
Aynen devam edecek. Bizi kimin yönettiği belli oldu. En ufak zıtlaşmada halkın sandıkla gönderemediği hükümeti sarstılar. bizler kuklaymışız meğer.


  • fuzzy olmak istemistim  (25.12.13 17:45:24) 
"ne istediniz de vermedik" sözünün hakkını vermişler.


  • livaneli kadir  (25.12.13 17:54:23) 
Usta geziyi az hasarla atlattı.
Bu sefer daha tehlikeli geldiler. Resmen savcılarla hakimlerle saldırıyorlar ama usta dik durmaya devam ediyor. bu millet deErdoğan'dan vazgeçmediği sürece her şey daha iyi olacak. Bu da atlatılacak. Esas darbe 30 Mart gecesi olacak bu arada...

  • ne nicki be  (25.12.13 18:20:28) 
@neferkitty
Yüzde 50 nin altına düşmeyecek. Var mısın iddiaya :)

  • ne nicki be  (25.12.13 18:42:35) 
ya hani herkesin bilinci farklı bir yaşta açılır ya, o yaşa kadar boş yaşar. kiminin 12dir kiminin 20dir ama genel olarak 12-22 yaş arasında olur hani. benim bilincim açıldığından beri bu adamlar iktidarda, ülke bu durumda. yaşadığım ilçe il ülke hepsinde bunlar vardı. o yüzden yıkılması zor bir güç olarak görüyordum. üstüne bir de samanyolu mezunu olmamı ekle. 40-50 yaşıma da gelsem böyle devam edecek sanıyordum çünkü yıkabilecek bir güç göremedim.

gezide (ankaralıyım bu arada. ankarada yapılanları da göz önüne alırsanız iyi olur.) milyon kişi çıktık yine ağzımıza sıçtılar bir şekilde. her yeri aldı amk adamlar.

ama şu anda birisi bir şekilde yıkabiliyor bunları, çok hafif bir umut kıvılcımı doğmadı değil içimde. "neden olmasın" diyorum. ama fuzzy kesinlikle haklı. her ne kadar düşünmek istemesem de.
  • zazazaraeta  (25.12.13 18:46:35) 
@zazazaraeta
Milyon kişi mi:)
Yahu tüm Türkiye'de 1000 küsur eyleme 3.6 milyon kişi katıldı:)
Ki 3.6 milyon farklı kişi değil, kimisi 10 eyleme falan katıldı... En iyi ihtimalle toplamda 1 milyon farklı kişi katıldı yahu:)
  • ne nicki be  (25.12.13 18:53:37) 
nasıl başa getirdilerse öyle yerinden alıyorlar. yine başkasını getirecekler ve istdiklerini yaptıracaklar. geçiş döneminde 2001'deki gibi olmasa da bir kriz yaşanacak maalesef. inşaat sektörü batacak, gıda sektörü coşacak.

seçimler bu zamana kadar hakkaniyetli yapılmadı ve bundan sonra da yapılmayacak. millet hüloğ demiş dememiş artık önemli değil. kaset teybe konuldu ve 'play' tuşuna basıldı.
  • japon askeri  (25.12.13 19:12:07) 
- Başbakanın oğlunun, bir çok önemli akp ile ilişkili kişinin ve 4 bakanın daha yer aldığı bir gözaltı dalgasıyla operasyonlar genişliyor, davalar inşaat sektörü ve Suriye iç savaşına yapılan müdahaleler üzerine yoğunlaşıyor. Başbakan bir süre daha yine hayali düşmanlar, dış mihraklar, ismini vermeden cemaate yüklenmeler içeren sert konuşmalar yapsa da milyonlarca kişinin katıldığı tepki eylemleri sonucu görevinden alınıp yüce divanı boyluyor...

- Emniyetteki tasfiyeler artarak devam ediyor, hükümet bugün basına sızan 2. dalga ve sonrası olası operasyonları engellemeyi başarıyor. Devletteki çeşitli yerlerdeki cemaatle bağlantılı kişiler yerlerinden alınıyor. Cemaate terör örgütü muamelesi yapılarak büyük bir operasyon düzenleniyor. Hükümet yapılan büyük bir komplo girişiminden kurtulan bi kahraman edasıyla önümüzdeki seçimlerden %50 oy alıp daha güçlü ve daha otoriter olarak çıkıyor...

Aklıma ilk gelen 2 senaryo, bunlar gibi çok fazla türetilebilir. Gerçekte neler olacak çok merak ediyorum.
  • hottamale  (25.12.13 19:12:35 ~ 19:15:30) 
ben başta sevinmiştim ama şu an ürküyorum açıkçası. akp'den o kadar nefret ettik, kök saldılar dedik, akıl almaz faşist uygulamaları yüzünden sinirden ağladık...

ne oldu? herifler 1 haftada resmen anasını ağlattı ortalığın. şimdi bize bunu yapan akp'ye bunu yapan adamlar, bize ne yapmaz? cümleyi dikkatli okuyun lütfen, başta ben de anlamadım yazdığımı. dikkatli okuyunca anlaşılıyo ama.

biraz "fenerbahçe pendik'e elendi ama chelsea'yi yendi, demek ki pendik chelsea'den iyi" kafası oldu ama haksız mıyım ha? siz söyleyin haksız mıyım?
  • der meister  (25.12.13 19:14:14) 
@ne nicki be, boynerde ayakkabılarda indirim varmış kardeş :)

valla bence daha kötüye gidemez
  • GibsonRules  (25.12.13 19:24:30) 
@ne nicki be,

samimi olmak gerekirse orada milyonu çok anlamında kullandım. 1000000 anlamında kullansam bir milyon derdim. ama sırf ankarada olanları görünce 1 milyonun çok komik bir sayı olarak kaldığını rahatlıkla söyleyebilirim. birader 2 dakika boyunca yeşil yanan 4x2 şeritli yolu neredeyse 1 kilometre kadar işgal ettik. bu kadar büyük bir bulvara taşabiliyorsak ara caddeleri daha başka ana sokakları düşün ne durumdaydı. samanyolu tv izleye izleye gözünüz kör olmuş len. babam da öyle diyordu kızılay otobüsüne bindirdim bir daha gezi diyemedi yanımda.
  • zazazaraeta  (25.12.13 19:31:10) 
Samanyolu deme bana, kavga çıkar:)
Ya şunu kabul edin gezi olaylarına katılım çok azdı....
Ha önemli olan nicelik deyin, biz seçilmiş insanlarız, mükemmeliz deyin; bize koyun deyin makarnacı deyin g kili deyin ama biz kalabalıktık demeyin. Çünkü o tartışılmaz bir gerçek. Kalabalık değildiniz.
  • ne nicki be  (25.12.13 19:47:36) 
tamam birader sen bizden çok gördün oraları. televizyondan mı izledin otobüsle yanımızdan mı geçtin 2-3 gün gidip "ayh çok bozdu" mu dedin bilmiyorum ama aylarca orada durduk biz ve bizden çok biliyorsun evet.

ulan 80 milyon olduk diyorlar, 80 milyonluk ülkede 2-3 milyon kişi çok mu ? sizin kıçınızla gülmeniz lazım "%2 zor oldunuz devrim hükümet diye geziyorsunuz asdfsdaf" diye. adam hala yok o kadar değildiniz diyor. birader aylarca arkadaşlarımla hiç karşılaşamadım diyorum sana. karanfil sokak gir google maps'e bak, yandex panoramaya gir bak nasıl bir sokakmış. hah o sokakta aylarca karşılaşamadım amk arkadaşlarımla. anca telefonla konuşursak görebiliyorduk birbirimizi.

he aq, ben vardım gibson vardı benim 2 arkadaşım vardı. 4 kişi gittik.
  • zazazaraeta  (25.12.13 19:55:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.