[]

sevimli atıştırmalıklar

akşam yemek sonrası gelecek arkadaşlara ikram etmelik değişik, göze hitap eden ve lezzetli tarifler arıyorum. Var mı bildiğiniz güzel bi şeyler??

tatlı, tuzlu çekinmeden yazın.


 
www.yemektarifleri.net.tr havuçlu cezerye, çok lezzetli bence.

cake pops; www.1finecookie.com

patates topları; www.elitblog.com

kuş yuvası böreği; www.portakalagaci.com
  • kırmızıkaşekaban  (25.12.13 17:21:52 ~ 17:26:13) 
a1211.hizliresim.com

gerçi tarif demişsiniz ama atıştırmalık görünce dayanamadım.
  • tannen  (25.12.13 17:23:51 ~ 17:24:28) 
geçen hafta öylesine tatlı yaptım arkadaşlarıma nedense çok beğendiler anlatayım

apple pie içi yaptım gibi aslında. 6 7 tane elmayı çok küçük olmayacak şekilde küp küp kesip tencereye dizdim. birazcık su koydum üzerine az şeker ve tarçın. öyle piştiler. ceviz kavurup karıştırdım. ve elmalar saydam oldu baya buz gibi duruyolardı. 3 kişi bir anda bitirdik. hem de çok kolay
  • disardayim  (25.12.13 17:30:53) 
zeytinyağlı sarma benim için atıştırmalıkların enn güzelidir. kuş üzümlü, tarçınlı falan.

mutfakvetatlar.blogspot.com ben pudra şekeriyle yağı daha az koyuyorum.

pratik olsun istersen minik milföy börekler yapabilirsin. cevizli, peynirli közlenmiş kırmızı biber salatası yapabilirsin.

vee elmalı turta; www.portakalagaci.com
  • mayaa  (25.12.13 17:35:53) 
Elma tatlisi onerebilirim.
Kirmizi sarap, seker, biraz kabuk tarcin ve kabuklari soyulmus, ici oyulmus elmalari kaynatacaksiniz. Bir sise sarap ve bir su bardagi seker yeterli olur, bir gece sarabiyla birlikte buzdolabinda bekleteceksiniz. Servis etmeden once iclerine vanilyali dondurma ve bol cevizle servis edeceksiniz.

  • dnznc  (25.12.13 18:02:31) 
bulutagaci.blogspot.com

bunları deneyebilirsin
  • april12th  (25.12.13 18:37:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.