[]

Macbook'ta League of Legends

Macbook Pro Late 2011 var bende, dün ağladım LoL oynarken. Özellikle mouse ile ilgili sıkıntılarım var, normalde webde gezinirken falan gayet smooth şekilde hareket eden mouse oyunda sürekli takılıyor, algılamıyor arada yarım saniyeliğine falan. Grafikleri de düşüğe alıyorum üstelik. Magic mouse kullanmıyorum, logitech'in kablosuz bi modeli.

Siz denediniz mi Macbook'ta LoL oynamayı? Ne kadar memnun kaldınız? Aletin modeli nedir? Ona göre ya elimdekini son cikan macbook air 13" ile değiştiricem, ya da elimdeki kalıcak oyun için önceden de kullandığım asus n56vm'den devam edicem.


 
Benimki mid 2010 pro, bir sorun yasamadim. Oyunun icindeki mouse ayarlarini kurcaladin mi?


  • common of demons  (25.12.13 12:05:08) 
@common of demons, zaten pek seçenek yok, hassasiyeti düşürdüm ancak onda da pek etkilemedi. "arada bi takılsın" diye de seçenek yok ki :/


  • hjarteblod  (25.12.13 12:14:20) 
bende pek rahat oyun oynanmıyor açıkçası. yani tek adam gibi oynayabildiğim oyun diablo 2'ydi, ondan yukarısında sıkıntı çıkıyor, bu yüzden hiç oyun oynamıyorum zaten. benim macbook çok daha eski tabi ama yine de söylemek istedim.

onun dışında macbook'larla oyun oynama zaten, keyif de alamazsın ki, onlar da oyun için tasarlanmış bilgisayarlar değiller zaten, doğalarına aykırı. hiç değiştirme de bilgisayarını sırf oyun oynanmıyor diye, büyük saçmalık olur. asus'u oyun makinası olarak kullan gitsin, en temizi.
  • soso  (25.12.13 12:43:04) 
Mid 2012 var, 8 gm ram ve ssd var Full oynayabiliyorum


  • GibsonRules  (25.12.13 13:10:28) 
Eh, boot camp kullanin (ben de oyle yapiyorum). Tum oyunlar o tarafta, kalan ne varsa mac'de.


  • common of demons  (25.12.13 13:13:13) 
mid 2010 core2duo 2.4 ghz macbookta çok rahat oynuyorum ben de.


  • theseachange  (25.12.13 14:00:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.