[]

Mütehaite verilen apartmanın çıkma zamanından önce sökülen su saatleri

Oturduğum apartman mütehaite verildi ve yıkılacak.

Çıkış tarihi 7 Ocak olarak belirlendi.

Dün işteyken bahçede bulunan bütün su saatleri kesilmiş ve sökülmüş. Bundan dolayı da su akmıyor.

Apartmanda 1 ev sahibi, 1 kiracı ve benim dışımda (kiracı) kalan kimse yok. Zaten 8 haneli bir apartmandı. Diğerleriyle konuşma şansım olmadı.

Büyük ihtimal yeni inşaatı yapacak firma 3-5 adamını yollayıp gizli kapaklı bir şekilde kestiler.

Şimdi ben ne yapsam da cinnet geçirmeye yaklaştığım şu saatlerde hem bir çözüm bulsam hem de bir şekilde bu yapılan şerefsizliği onlara bir şekilde ödetebilsem?

Daha evden çıkılmasına iki hafta varken suyu kesmek orospu çocukluğundan başka bir şey değil.

 
7 ocak tarihini size müteahhit verdiyse yaptığı ibneliktir.

sayaçların sökülmesi, binaya yıkım ruhsatı alınması için gerekli bir işlem. bu şekilde gerekli kurumdan ilişik kesme belgesi alınıp yıkım ruhsatı yazdırılır.

ya işgüzarlık yapılmış, saatleri sökenin 7 ocaktan haberi yok. yada dediğim gibi ibnelik var.

bence müteahhite ulaşıp konuyu öğrenin. gerekirse 2 hafta susuz kalamayacağını, bir tesisatcı çağırıp başka bir saat yada ara boru taktırmasını söyle.

bu dediğimde iski ekibi gelip saatler sökülmüş diye rapor tuttuktan sonra mümkün.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (25.12.13 12:01:27) 
Karokola gidip suç duyurusunda bulunun, hiç uğraşmayın şerefsizle.


  • iorveth  (25.12.13 12:36:30) 
Yarin da elektriği kesecekler haberiniz olsun.
Karakolla da bos yere uğraşmayin.
Ayrintiyi daha sonra su anda mobilim. Ama genel olarak cokilgincveses'in dedikleri dogru
  • de jure  (25.12.13 16:01:57) 
Ayrintiyi daha sonra yazarim diyecektim.


  • de jure  (25.12.13 16:02:37) 
E nasıl iş bu?

@de jure yanıtını bekliyorum. Duruma göre akşam ev sahibinin evine gidip ailecek ağızlarını kırabilirim. bir de elektrik kesilirse harbiden cinnet geçiririm.
  • reyals  (25.12.13 16:28:11 ~ 16:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.