[]

Girilen duyuruların altındaki işlev tuşlarına yazı eklenmesi talebi

Sözlük tasarımına ve navigasyonuna alışamadığım için ikinci duyurusunu biraz hatalı yapmış biri olarak sitedeki ilgili kişilere bir önerim var; şu tuşlara bi title olsun ekleyin de imleç üzerine geldiğinde görelim. Bi de bu sitede bi hava var, genellikle üzerimde taşıdığım ciddiyeti bi kenara bırakıyorum, hayrola....




 
bu bir cevap değidir, aksine sorudur: yazılanların neden bahsettiğini anlayan var mı? varsa tebrikler cidden. afedersiniz benim mallığımsa lütfen uykusuzluğuma veriniz..


  • dambil  (03.05.09 08:51:15 ~ 08:54:13) 
@dambil, kendi açtığımız duyurularda düzeltmek ve silmek için "..." ve "x" işaretleri çıkıyor ya sağ tarafta duyurunun altında, o işaretlerin üzerine geldiğimizde düzelt veya sil gibisinden bi şeyler yazsa hayat ne güzel olurdu diyor karluk.


  • inkey  (03.05.09 09:04:16) 
... ve X sözlükte de aynı işlevlere gelmekle beraber sırayla düzelt ve sil demektir.


  • dambil  (03.05.09 09:06:07 ~ 09:36:15) 
ekledim, guncelleme yaptigimizda degisiklikler de gerceklesir.
ne derece zor gerci linklere tiklayip denemek bilemedim ama, neyse.

site kurallari da surada: www.eksiduyuru.com
hatirlatayim dedim.
  • sourlemonade  (03.05.09 09:46:36) 
@dambil (burda birisine hitap edilecekken [at] konur evlat, bildin mi? bildim)

1-) Ben senin yazar olduğun yere üye olmadığım için sözlükle aynı işleve geldiğini bilemedim, mallığıma ver artık
2-) Sırayla düzelt ve sil demekse o yıldız ne oluyor onu sıradan saymıyor musun?
3-) Ben de uykusuzum bu sebepten pek derli toplu cümle kurmadığımı kabul ediyorum bak saat 10 olmuş ben daha iki tane kod öğreneyim diye uyumamışım.
4-) Polemik yaratma bak herkes anlıyor sen aceleci olma bence, anlamadıysan ya bana sor ya başkasına ama ilginç cümleler kurma "tebrikler cidden, mallığımsa uykusuzluğuma vb."
5-) Herşey güzel olacak coming soon diyorum
6-) @inkey açıklama için ve @asserth bilgi için teşekkürler. (eklemeden edemeyeceğim, ben kuralları elbette okumuştum, girdiğim her ortamın kurallarına bakarım ama sanırım bu hatırlatmayı ilk açtığım başlık için yaptınız, reklam kokan hareketlerdi evet, niyetim yanlış anlaşılıyordu.)
  • Karluk  (03.05.09 09:58:20 ~ 10:04:00) 
şimdi hiç huyum olmayan bir şey yapacağım sevgili karluk.

teşekkür eder, iyi günler dilerim. yıldız da favorilerime ekle oluyor sayfanın üst kısmında favorilerimi göster'i görebilirsin.
  • dambil  (03.05.09 10:07:14) 
hayir ilk duyuru icin yazmadim hatirlatmayi. asil sorunuzdaki son cumle icin yazdim. ama okumussunuz zaten.
yildiz icon'u da duyuruyu takip listenize eklemek icin kullanilir. yukarida da gorebileceginiz "Favorilerimi Goster" linkinden (www.eksiduyuru.com takip etmenizi saglar.

ayrica isinize yarayan cevaplarin yanindaki beyaz kutulara tiklayarak o cevaplara tick atabilirsiniz. bu da gerci kurallarda yaziyor ama hatirlatayim istedim madem bu kadar seyi acikladik.

ek: birilerine hitap edecekken @ koyulacak diye bir sey yok. hatta koyulmamasi taraftariyim ben sahsen ama bir yaptirim da yok. forumvari bir goruntu olusturdugu icin ben sevmiyorum mesela vs. vs.
  • sourlemonade  (03.05.09 10:09:41 ~ 10:12:11) 
ayrıca en sağda -ortada feedback diye bir buton var, oradan da isteklerini belirtebilirsin. ayrıca dambil haksız sayılmaz, "Bi de bu sitede.." ile başlayan mesajında anlam kayması mı diyeyim, cümle düşüklüğü mü diyeyim bir tuhaflık var.

bu kadar saldırgan olmaya gerek yok, üslup çok önemli bir şey. "evlat, bildin mi?" falan bunlar rahatsız edici bir üslup. ciddiyet konusuna gelince, şu siteye berkun oya gelse çok eğlenir, mehmet ali erbil gelse 'çok ciddi yav' der ve gider diyeyim, sen çizgimizi anla.
  • deckard  (03.05.09 11:57:58) 
"bu sitede bir hava var. hayrola.." kelimeleri ne anlatmak istiyor acaba? bir de burayı açıklarsanız. ne bu hava anlamında mı kullanılıyor bu?


  • emcedeltate  (03.05.09 17:37:49) 
deckard,
Parantez içindeki yazım bir monologdu. Yanlış anlaşılmış. Ben yazılan mesajlardaki "@" işaretli kullanıma bakınca ilk kez böyle bir uygulama gördüğüm için, uzun saatlerdir uyumamış birisi olarak düşüncelerimi monolog şeklinde yazdım. Tanımadığım kişilere "evlat" diyebilmem için bu başlıktaki yazılardan fazlası gerekir tabi ki.

emcedeltate,
Bu sitede hissettiğim "hava" senin şüpheli yaklaşımını yersiz çıkaracak bir niyetle yazılmıştır. Yani buradaki ortamın sıcak olduğunu ve beni daha içten ve teklifsiz yazmaya teşvik ettiğini, anlatmak istemiştim. O da yanlış anlaşılmış.

Bu yanlış anlaşılmaların da sebebi benim yazılarımdaki eksiklikler olmuş ama ben birşey daha diyeceğim. Siteyi maşallah iyi sahiplenmişsiniz. Böyle devam... Allah bana da böyle üye nasip etsin. Amen (Bu yazdığımı da istediğiniz gibi algılayabilirsiniz.)
  • Karluk  (03.05.09 18:27:38 ~ 18:29:38) 
"Siteyi maşallah iyi sahiplenmişsiniz. Böyle devam..."

buraya cevap yazanlardan assert.h ve ben zaten sitenin moderatörlerindeniz. diğer arkadaşlar da daimi kullanıcılardan. hani sahiplenmemiz normal bence.
  • deckard  (03.05.09 19:35:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.