[]

ingiltere vizesi?

arkadaşımla gitmeyi planlıyorum,daha önce abd vizemiz var ama work and travel içindi o.Şimdi londrayı 1 hafta gezip gelmek istiyoruz.bu arada öğrenciyiz ikimizde.
merak ettiğimiz şu:çok mu zor almak ?yani 10000 dolar falan gösteremeyiz bankada ama en az ne kadar göstermek lazım?kilit noktalar nelerdir?? teşekkürler şimdiden :)

not:uçak bileti ,vize,yeme içme,kalacak yer derken ne kadar patlar??çok merak ediyoruz

 
ABD'ye girip cikmis olmanizin faydasinin olmasi lazim teorik olarak. Ingiltere vizesi almisligim yok ama mantik yurutuyorum.


  • compadrito  (24.12.13 23:33:57) 
alt tarafı seyahat edeceksiniz, seyahat için neden o kadar paranızın olması gereksin ki bankada? çok da emin değilim ama bana saçma geldi.

abd vizesini vize alırken soruyolar zaten. sanıyorum son 5 yıl içinde birleşik krallık, kanada, avustralya, abd vizesi aldınız mı diye soruyorlar. cevap evetse kolaylık sağlıyor elbette almanız için.

6 ay kadar ingiltere'deydim bi süre önce;

bir kişi üzerinden hesaplarsak: uçak bileti gidiş dönüş 1.000 tl desek, yeme içme her gün kahvaltı+öğlen+akşam yemeği 40-45 pound'dan 300 pound desek ortalama, hostelde kalacaksanız geceliği 40-45 pound civarı desek hadi 300 pound olsun o da; 600 pound da 2.000 tl civarı ediyor. üstünüze başınıza bi şeyler alsanız, hediyeler falan onlara da 150 pound diyelim, o da 500 tl gibi bi şey. toplamda hepsi 3.500 tl gibi oldu. tabi bunlar yiyeceğiniz yere/şeye, kalacağınız yere göre 10 pound artabilir, düşebilir, tamamen size bağlı.
  • nathanieltroy  (25.12.13 00:29:40) 
@nathanieltroy

vizede sorulan banka ekstresinin esprisi, "bu adam culsuz degil, ulkeye girip cikmamazlik edecek bi tipe benzemiyo, Turkiye'yle baglari kuvvetli" gorusune dayanak aramak... seyahat masraflari icin sorulmuyo o para yani...
  • compadrito  (25.12.13 00:34:34) 
bir ülkede geçinmek için konsolosluğun kafasında günlük bir rakam oluyor, en az o kadar paranın hesapta görünmesini istiyorlar. hesap kabaca nathanieltroy'un yaptığı gibi bir hesap.


  • anonimyususer  (25.12.13 07:25:48) 
Çok teşekkürler arkadaşlar.Ben vize nin daha da zorlayacağını dusunmustum.öğrenci olmanın herhangi bir avantaj dezavantajı varmi?? Paramız yeterince var ama başka ne sorunlar olabilir?


  • megacracker  (25.12.13 08:25:14) 
sizi buraya bağlayan bir şeyler görmek isterler. öğrencilik, iş vs. yani kapağı atıp geri dönmeyeceğiniz gibi bir durum olmamasına emin olmaları. ben kabul alıp başvurmuştum bankada para 28 gün durmadı diye reddetmişlerdi bir daha başvurmuştum vs. ama şimdi şartları daha kolay zannediyorum her tanıdığım gidiyor. problem çıkacağını sanmam.


  • passion rules the game  (25.12.13 13:44:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.