[]

erasmus ikili anlaşma yapmak?

arkadaşlar gitmek istediğim üniversitenin okulumla ve bölümümle anlaşması yok ama ben karşı üniversitenin erasmus koordinatörüne gelmek istediğimi söyledim ve o da ''tamam,söyle koordinatörüne anlaşmayı yapalım '' dedi.Ama kendi okulumdaki koordinatörün bundan haberi yok,yarın söyleyeceğim.Acaba bana yardımcı olabilir mi? yoksa sen kimsin ki anlaşma yapıyorsun demeye getirir mi?Nasıl konuşmalıyım ki tamam desin?




 
Olurlar diye umuyorum. Çünkü böyle şeyler duydum daha önce.


  • EXXE01  (24.12.13 20:07:45) 
eger yardimci olmak isteyen biriyse olur, karsidakiler olur dedi filan dersin.


  • fakyoras  (24.12.13 20:08:05) 
hangi okuldasın? erasmus koordinatörün hödüğün teki değilse olur mutlaka. okula yeni anlaşma kazandırdığın için hoşlarına bile gider. devlet üniversitesiyse pek iplemeyebilirler gerçi, ama özel üniversitedeysen %100 ilgilenirler.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (24.12.13 20:16:51) 
Bir devlet üniversitesinde, bölümümün Erasmus koordinatörüyüm. Senin gibi bir öğrenci gelse hiç üşenmem, sarılır öperim. Yalnız üslup önemli, ona dikkat. "Ben şu okula gitmek istiyordum, ama gidebilmem için anlaşma olması gerekiyormuş, bilmiyordum. Onlara yazdım, onlar da koordinatörünüzle görüş, anlaşmayı yapalım dediler, acaba olur mu diye size geldim" filan gibi girersin konuya, bence olur. Ben yapardım yani :)


  • opucuk baligi  (24.12.13 20:55:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.