[]

iş bankası hakkında

selamlar.
işte üniversiteli var da bende,

oç ler, öğrenci olmama rağmen, altın hesabım birde doğaldır ki kredi kartım olmasına rağmen hesap işletim ücreti kesmişler.

013/2.DÖNEM HESP.İŞL.MAS.

bu aidattan farklı bir şey değil mi? vadesiz hesapla alakalı değil mi?


yarın atlıycam sülalelerine telefonda.

 
senede bir öğrenci belgesi götürmen gerekiyor


  • i ve been mistreated  (24.12.13 19:35:19) 
bende de kestiler.öğrenci belgesi götürdüm iade etmediler.telefon ettim iade etmediler.mail attım daha iyi hizmet için yalnızca 20 lira aldık dediler.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (24.12.13 19:45:55) 
Benden de kesmişlerdi zamanında öğrenci belgesiyle beraber bir dilekçe yazmıştım. Parayı iade etmişlerdi. Bir sonraki sene de hesap işletim ücreti kesince yine aynı yolla aldım. Sonra da kartı kapattım gitti. İyi hizmet falan hikaye istemeyenin parasını cukkalıyolar.


  • forzabjk  (24.12.13 20:33:42) 
valla müşteriye göre hareket ediyorlar demek ki. benim de hesabımdan para kesmişlerdi. bir yanlışlık yaptık deyip arayıp özür dilediler. öğrenci de değilim.


  • hoot  (24.12.13 21:05:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.