[]

bisikletçi kardeşlerim

teknik bir soru ile tekrardan karşınızdayım.

btwin rockrider 5.3 dağ bisikletim var. gayet memnunum da şehiriçi yok yakıyor,

ben buna yol tekerleği alıp taksam olur mu, yani gidip 2 tane yol tarzında jant seti alsam, nasıl olur? takılabilir mi, mekanik disk fren falan var ben pek anlamıyorum.

 
olur tabiki. hatta bisikletinin jantları kaç inç bilmiyorum ama jantlarına uygun tekerlek almanda yeterli olur.
Büyük ihtimal 26 inç'dir. Bisikletçiden 26 inç yol bisikleti tekerleği ve ya tur tekerleği alman yeterli. Şehir içinde kullanıyorsan senin için çok ama çok iyi olacaktır. Farkı hemen hissedersin.:)

  • naylonlee  (24.12.13 18:07:59 ~ 18:09:12) 
26x2 evet. tekerlekle uğraşmaktansa hazırda set bulundurma taraftarıyım. 200 lira daha maliyetli olur ama sürekli söküp takmakla uğraşmam.

başta artistlik yaptım akarım giderim dedim ama gidilmiyor gerçekten, millet yanımdan arı gibi geçiyor vızır vızır ben o kalın tekerleklerle cebelleşiyrken.
  • alm est  (24.12.13 18:51:57) 
5.2'si bende var, yol bisikleti gibi olmuyor ama hissedilir anlamda fark ediyor.


  • doxanikee  (24.12.13 19:45:10) 
dağ bisikletleri yukarı yönlü şekilde tasarlanıyormuş yol bisikletleri ise yatay yönlü bunun ne olduğunu bilmiyorum aslında ama bisiklet aldığım kişi böyle demişti.
bir de ön maşa performansı çok etkiliyor ama yine de çok farkediyor. jantın üzerinde en düşük lastik genişliği yazar. çoğu jant 1.15 i destekler.

  • hoot  (24.12.13 21:10:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.