[]

Sizi en etkileyen söz

Gençler böyle vurup dağıtan, dayak yemişten beter eden sözler var mı ?

Ama lütfen "baktın olmayi bakmayacaksin gadam" gibi sözler olmasın.

Aklınızdan öpüyorum.

 
  • tannen  (24.12.13 17:22:35) 
Dayak yemisten beter demeyeyim de, etkileyenler var. Okuduğum kitaplardan hep not ederim telefonuma.

"Ölen bir anne, yanan bir kitaplıktır."
  • barbara herhalde barbara manken olan  (24.12.13 17:40:18) 
Almost everything--all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure--these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important. Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (24.12.13 17:51:37) 
Eduardo Galeano'nun Tersine Dünya Okulu'ndan geliyor:

Güney’in bakış açısına göre, Kuzey’in yazı kıştır.
Bir solucanın bakış açısına göre, bir spagetti tabağı orjidir.
Hinduların kutsal bir inek gördüğü yerde, başkaları koca bir hamburger görür.
Hipokrat’ın, Galeno’nun, Maimônides’in ve Paracelso’nun bakış açısına göre, hazımsızlık diye bir hastalık vardı, ama açlık diye bir hastalık yoktu.
Cardona Köyü’ndeki komşularının bakış açısına göre, yaz kış aynı elbiseyle dolaşan Toto Zaugg müthiş bir insandı; "Toto asla soğuk almaz", diyorlardı.
Toto bir şey demiyordu. Soğuk alıyordu. Alamadığı şey paltoydu.
  • ben de  (24.12.13 18:46:27) 
"başkalarının zavallılığına bakıp kendi haline şükredenlerden tiksiniyorum."


  • papillon7  (24.12.13 22:31:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.