[]

yds de 50 almak için ne yapmalı ne kaynak almalıyım ?

orta düzey bi ingilizcem olduğu kanaatindeyim.lisedeyken iyiydi fakat şuan liseyi bitireli 4 yıl oldu neredeyse ve ingilizce nin üstüne hiç düşmedim bu sürede..çalışıcam fakat..

tek hedefim 50 yi geçmek.sizce ne kaynak almalıyım ?
ve bildiğiniz bi taktik varsa ne önerirsiniz ? yds ye çok uzağım..

şimdiden teşekkürler

 
essential grammar in use, üstüne de building skills for proficiency.


  • strangerinhere  (24.12.13 17:41:17) 
belli bir temelin varsa sorulara bodoslama dal. bilmediğin kelimeleri çıkar. anlamadığın gramer konularını belirle ve öğrenmeye çalış. her şeyi anladığın halde soruyu yanlış cevapladıysan hatanın peşinden git.


  • i ve been mistreated  (24.12.13 19:06:39) 
strangerinhere +1
çıkmış sorular önemli
cesur öztürk denemelisin tabi stranger'ın dediği kitapları bitirdikten sonra.
  • rakicandir  (24.12.13 19:13:33) 
hatırladığım kadarıyla tıpçıydın. en kısa zamanda vermeye çalış. sistem değişecek diye duydum hazırlık atlama sınavlarındaki gibi speaking fln geliyormuş.az biraz güveniyorsan ingilizcene proficiency için test kitabı al konu konu çözerek ilerle. ben ilk girişimde 50 almıştım :)


  • bass solo take one  (24.12.13 19:13:50) 
tamamdır dediklerinizi not ettim.alacağım.çok sağolun.


  • 00 08  (24.12.13 20:13:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.