[]

Anneye almalık akıllı telefon tavsiyesi

Hello there,
Anneme yılbaşı hediyesi olarak akıllı telefon almayı düşünüyorum.
Pek teknoloji ile arası yok aslında ama,yok efendim tüm arkadaşlarının varmış,hep fotoğraf çekiyorlarmış falan filan.
Benim pek kullanmadığım HTC One V model bir telefonum var aslında ama onun parmakları birazcık tombik,o olmaz diye düşündüm.
O yüzden tavsiyelerinizi beklerim efenim.

Not:Annem 47 yaşında.

 
(bkz: s3 mini )

huawei'nin de güzel telefonları var.
  • dahili meddah  (24.12.13 14:19:06) 
general mobileın gayet ucuza ve performanslı telefonları var. bence annelere için ideal


  • vsever  (24.12.13 14:20:07) 
general mobile'ın büyük ekranlı android telefonları var. hem ucuz hem de kullanışlı.


  • himmet dayi  (24.12.13 14:20:08) 
tek telimeyle ayfon malesef. anama da babama da aldim, biri 55 biri 67 yasinda ikisi de vatsap olsun mail olsun catir cutur kullaniyorlar.
kullanimi en kolay telefon ayfon ne yazik ki, gavurlar bosuna idiotproof demiyor. samsung htc falan rahat telefonlar degil.

  • brawler  (24.12.13 14:23:05) 
nokia'nın asha serisi telefonları.


  • cliquot  (24.12.13 14:29:37) 
nokia lumia serisine bakabilirsin. android bir cihaz kullanmakta zorlanabilir.


  • atom karincanin torunu  (24.12.13 14:56:43) 
@dahili meddah , Fiyat ve marka olarak s3 mini diye düşünüyorum.
@brawler , En güzeli ayfon harbi ama ,şu an okadar veremeyeceğim ,üzülerek :(
@atom karıncanın torunu , bende şimdi lumia ya bakıyordum,ekranı falan da büyük gözüküyor.Whatsapp vs gibi şeyler ona da yüklenebiliyor mu acaba?
  • pavlovun kedisi  (24.12.13 15:04:27) 
Büyük ekranlı istiyorsan Nokia lumia 720 veya 920 ideal. Biraz daha küçük bisey istiyorsan 520 olabilir. Hem kullanımı kolay hem stabil hem de iphonedan kat kat ucuz. Ve evet whatsapp wechat viber ve line gibi uygulamalar da storeunda mevcut.


  • jpsartre  (24.12.13 15:14:13) 
nokia'nın kullanımı daha kolay oluyor genelde


  • feykalade  (24.12.13 15:23:58) 
whatsapp falan yükleniyor, instagram beta aşamasında sanırım ve daha bir çok yazılım çıkmış çıkacak. wp8 seven birisi değilim fakat teknolojiyle arası iyi olmayanlar için basit ve büyük simgeler var.


  • atom karincanin torunu  (24.12.13 15:52:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.