[]

zenginin işine varoşun s

.kişine akıl sır ermezmiş diye bi laf var mesela. hakkaten de böyle biraz kıro diye tabir edilen hatunlar çok güzel sevişiyor, çok daha zevkli oluyor. okumuş belli bi seviyedeki hatunlar aynı hazzı vermiyor. daha bi böyle nebilim samimiyetsiz gibi, soğuk gibi. ne iş? yoksa o benim kıroluğum mu?

(not; direk saldırmayın önce bi düşünün)
(not2; konuyla ilgili örnek uzayım geniş)

 
senin kıroluğundur pampa :)


  • tomofilli hasan  (24.12.13 12:17:29) 
katiliyorum, kesin freud aciklamistir bunu da ama dogru bir tespit.


  • Sarix  (24.12.13 14:21:01) 
ahlak sadece orta sınıf için vardır.
bunu görebilirsin aslında, bir bar düşün orta sınıfın üst ve altındakilerin sınırları pek yoktur.
Ben tanınmış çiftlerin swing yaptığına, cuckoldluklar yaşadığına, aristokrat dediklerinin fantezilerine akıl sır erdiremeyeceğim seviyede olduğunu gördüm.

Aynı durum varoşlarda da geçerli olabilir. Varoş bi nişanlı kadınla çok güzel bir ilişkim olmuştu Gerçekten yatakta kendini gösteriyor.

Yatak aslında yemek masası gibi, tüm kartlarımızı açık oynadığımız bir pist gibi belkide. O klasik türk ailesinde büyümüş, eğitimle ite kalka bir yerlere gelen kadınlarla bu kıyaslamaları yaparsan böyle sonuçlara varırsın tabi ki de. Yoksa ben sana nemfomanyak avukat, iş kadını insanlardan da örnek veririm.
  • gerizekalı final edition sp1  (24.12.13 15:24:23 ~ 15:29:27) 
dedim ya örnek uzay geniş, nemfomanyak avukat, iş kadını da görmedim değil, ama varoştaki çekingenlik doğallık bir başka gibi, yani daha bi yerden öğrenmiş gibi değil de vahşi gibi geliyor bana, eğtimli kızlarımız gerçekten çok uçta değillerse utandıklarını gizlemek için sahte bir cesaret maskesi takıyolar sanki, kendileri olamıyolar. ama şöyle bir durum olduğu gerçek, en uçla en cahilin yaşadıkları nerdeyse aynı. sanırım burdan geliyo varoştaki keyif. en uçlarla çok birlikte olamadığımdan bilemiyorum. galiba korkutuyor o cesaret.


  • sipsiyah  (24.12.13 15:30:23 ~ 15:31:49) 
zihindeki engelleri kaldırırsan doğal eğilimlerini görürsün hacı. Ben mesele pek aktif olmayan bi kız arkadaşımda bir keresinde aramıza transeksüel alalım dedim. O engelli kaldırınca, merkezden daha renkli şeyler çıkıyor, daha güzel şeyler oluyor :)


  • gerizekalı final edition sp1  (24.12.13 15:46:43) 
haklısın tek kelimeyle. neden? çünkü içinde biriktirip birden salıyorlar. zengin hatun için seks sosyalliğin bir parçası çünkü. ama diğeri için öyle değil, başlı başına bir olay.


  • eyyor  (24.12.13 17:55:23) 
Üzücü.


  • Piukh  (25.12.13 00:12:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.