[]

Ayak parmaklarına hükmetme..

acayıp sekılde çene agrısı yapan bı ozellıgım var..agzımdan baloncuk yapıyorum..önceleri bı cok ınsanın yaptıgını dusunuyodum bunu.ancak anladıgım kadarıyla pekde kımsenın yapamadıgı bıseymıs..

şimdi asıl olaya gelelım..ben ayak parmaklarıma hukmedebılıyorum.yanı nasıl oluyo.onları istedıgım sekılde oynatabılıyorum.bırbırlerının ustune falan cıkarıyorum.yanı mesela serçe parmagımı yuzuk parmagın uzerıne cıkartabılıyorum.o ıkısınıde orta parmagın ustune cıkartabılıyorum..bu sadece bı ornek.bunun gıbı onlarca haraket yapabılıyorum..
aynı sekılde bunuda bı cok ınsanın yaptıgını dusunurdum..ancak gecenlerde arkadas toplulugu ıle otururken bırden bı arkadasım corabımın ıcınde parmaklarımı oynattıgımı gordu ve şaşırdı.sonra o toplulukta olan tum ınsanlarında bunu yapamadıgını gorduk.

aceba yapanlar varmıdır bunu?
ve bu benım saglıksız oldugumumu gosterır yoksa beynimin ayak parmaklarıma hükmedebildigini mi gosterir?

simdiden tesekkurler..

 
bu sizin vucut kaslariniza cok hukmettiginizi gosterir, kendinizi resime heykele minyature falan adayin derim ben. show tv'ye de cikabilirsiniz.


  • notorious  (23.05.07 14:07:26) 
Bu sizin (en azından ayak parmaklarınızın) elastik olduğunuzu gösterir. Manzaranın fotoğraflarını çekip internette yayınlayarak yeni bir akım başlatabilirsiniz.


  • hopi  (23.05.07 16:11:11) 
bende el parmaklarımı ikili ikili oynatabiliyorum
bu sırada makas haraketi yapabiliyorum hatta

  • demlikposet  (23.05.07 21:21:02) 
ağızdan baloncuk yapma derken, küçükken deterjanlı suyla yaptıgımız gibi baloncuk yapıp dışarıda uçuruyor musun? yoksa sadece baloncuk yapıp patlatıyor musun?


  • sare  (23.05.07 22:08:53) 
evet agzımdan baloncuk yapıyorum derken bıldıgın ucuruyorum onu..sankı deterjanla yapıyomus gıbı..tabıkı okadar cok yapamıyorum ama yınede yapıyorum..


  • isott  (24.05.07 01:03:32) 
valla benim aklıma ilk gelen çok fazla boş vektin olduğu. yoksa kim uğraşır bunlarla be hahaha


  • yersen  (24.05.07 17:10:36) 
ağızdan baloncuk yapan iki arkadsım var.sigara dumanıyla baloncuk yapınca daha havalı oluyo duman içinde dönüp yere yaklasınca patlıyo...ayak parmak olayını duymadım:(bn sadece işaret parmağımı bas parmağımın üstüne cıkarıyorum..:S


  • nasel  (28.05.09 05:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.