[]

Chrome Book Kullananlar

Selam, memnun musunuz bu aletten, tavsiye eder misiniz?




 
acer chromebook var bende. anneme almıştım gayet memnun. sadece internet için kullanacaksan gayet iyi. hızlı acılıyor vs. ne kadar vereceğin de önemli tabii. ben iyi bi indirime denk gelip almıştım 120 dolara.


  • bunlarolmaz  (24.12.13 04:30:02) 
hemen hemen hiç oyun oynamam ama word'de kullanmam lazım.
basit bir word ve power point programı varmış. Bunlar ne kadar iş görürür, en olmamış tarafı nedir acaba?

  • halanne  (24.12.13 05:30:46) 
chromebook pixel var bende. inanilmaz memnunum. kendi laptopumu artik hic kullanmiyorum. masaustunu de oyun icin kullaniyorum sadece. ofis programlari olarak google docs kullaniyor. genel olarak is goruyor. exceldeki makrolara destegi yok bildigim kadariyla. onun disinda word ve powerpointte sorun cikacagini sanmiyorum. en azindan benim icin cikarmadi simdiye kadar. en buyuk sikintisi offline oldugunuzda cogu islemi gerceklestiremiyor olusunuz. ama yavas yavas uygulamalarin offline destegi de gelmeye basladi. ayrica cok fazla internete ihtiyac duydugunuzda telefonunuzdan paylasabilirsiniz. artik offline kalmak cok da kolay birsey degil. bir de video formatlarina destegi cok iyi degil. alt yazi eklemeyi ben basaramadim mesela. son olarak bir iki ufak taklayla linux da yukleyebiliyorsunuz bu aletlere. o zaman da tam bir bilgisayar olmus oluyor size. gerektiginde bu sekilde kod yazmisligim bile var.

yine de ihityaclarinizi iyi gozden gecirmeniz lazim.
  • crucio  (24.12.13 08:17:44) 
ben toshiba chromebook var. 15" notebooku yanında taşıyamıyor insan, ben de yanımda taşıyabileceğim işlerimi halledebileceğim aynı zamanda uygulama geliştirebileceğim bi şey istiyordum. üstüne elementary os (ubuntu gibi bi şey diyebiliriz) kurdum, gayet de memnunum. isteyip de yapamadığım bi şey olmadı. ama tabi battlefield 3 oynamayı da istemedim.


  • chipowski  (11.06.14 12:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.