[]

Trafik kazası

youtu.be

Kim suçlu?

(Güzel gömüyor yalnız)

edit: gerçi kırmızıda falan geçiyor ama bana çok sakin bir trafik kazası geldi. normalde baya bağrış çağrış olur falan. sürücülerin yorumlarını merak ettim.

 
kırmızıya yakalanmamak için kavşağa hayvan gibi giren kameralı araç suçlu tabii. bide şoktan o kadar sakin gibi göründü bana.

edit: açıkçası kavşağa çok hızlı girenlere kılım. o yüzden direkt adamı suçladım. diğeri sarıda çıkmış olsa bile daha temkinli gidiyordu.
  • rectoa  (24.12.13 01:05:08 ~ 01:10:15) 
ben vuranın suçlu olduğuna emin olamadım. onun yolunda daha kırmızı yanmamışken diğer tarafa nasıl yeşil yanıyor ki? sanki diğer araç yanlış ışıkta geçti.


  • xenophobe  (24.12.13 01:08:04) 
hacı iki taraf da hatalı.
kameralı araç son dakika atağı ile geçmeye çalışıyor.
diğer yönden gelen de muhtemelen yeşil yanmadan dalıyor yola (çünkü yaya için yeşil yanıyor o yönde).

muhtemelen bu yüzden ikisi de sakin bir de kaza ufak.
  • livaneli kadir  (24.12.13 01:11:54) 
gömülen kırmızıda geçiyor,net o suçlu.


  • xasuo  (24.12.13 01:12:48) 
o değil de adamlar çıkıp el sıkışıyorlar.gözlerim doldu,burası türkiye di mi :(


  • ataturkist  (24.12.13 01:30:52 ~ 01:31:01) 
Soldan gelip yandan çarpılan aracın kırmızıda geçtiği bariz, ama kameralı aracın da hataları var
Hata 1: Ama kameralı araç sarı ışıkta durabilecekken gazlıyor.
Hata 2: Işığa kısa bir mesafe kala solluyor/şerit değiştiriyor. Bu da kural ihlali Bunun tam kuralı aklımda değil ama 50/100 metre gibi bir şey olması gerekiyor.

Bir de ilginç bir nokta daha var. 33. ve 35. saniyelerin arasında bakarsanız aracın üzerinde kırmızı-mavi ışıklar var. Resmi araç mı oluyor şimdi bu? Geçiş üstünlüğü olmasına falan mı güvenerek kavşağa böyle giriyor? Yoksa sanayide taktırmış takılıyor mu?
  • burfak  (24.12.13 06:42:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.