[]

IDM Ve 8 Mb İnternet Paketi Olanlar (bakar mısınız)??

Arkadaşlar merhaba,

Fazla değil bundan 4-5 ay evvel youtube'den, popüler dizi kaynaklarından idm aracılığıyla bir şeyler indirirken Aktarım Oranı 800'lerdeydi(idm indirme şeysi bilgilerinde) yani 8 mb'yi dibine kadar kullanıyordum. Şimdi bu sayı 600'lere arada 400&500 lere düşmeye başladı. Akk'yi aklınızdan silin. Şimdi sizlerden ricam sunucusu sağlam olan bir kaynaktan bir şey indirirken aktarım oranınızı buraya yazmanız. sizlerde 800-750 ise(yani 8mb) hata bendedir. Değilse akarsa damlar yapıyor sağlayıcı şirketimiz. Dahilinde kol gibi fatura da geliyor. lütfen bana dönünüz. Olası yanıt, yanıtlar, bildirim, bildirimler için şimdiden teşekkürler..


 
8'ler gerekli. bildirim için teşekkürler yine de. bir de şirketimiz malum.D


  • urnganic  (24.12.13 01:16:16) 
youtube serverında hız her zaman aynı değil.hatta dün başlık açtım youtube'da problem mi var diye.çünkü ben de videolar hiç açılmıyordu.yani server çok yoğun olduğu zaman download hızın düşer,milyonlarca kullanıcı bir anda giriyor.youtube down hızına ayar çekiyo olabilir o an.senin yapman gereken;sağlam bir serverdan 20-30 mb'lık bir dosya indirirken test etmen.çünkü 800 kb'a yükselmesi bir anda olmuyor.


  • ataturkist  (24.12.13 01:18:53 ~ 01:19:50) 
youtube'dan epeydir video indirmiyorum ama idm'yi sık kullanıyorum. 8 mbit net ile yeri geliyor 1 mb/sn'yi görüyorum. genel olarak 800-900 kb/sn ile indiriyor bende. ayrıca arkadaşın da dediği gibi yoğunluğa göre değişebilir indirme hızın. onu da dikkate al.


  • lionel andres  (24.12.13 02:08:16) 
vk'de bile ama 600-500 oluyor. genel tanı böyleyse dicek bişe yok tabi. ama yine de bir arayıp "nabıon panpa" demekte fayda var gibi görünüyor. :D bildirimler eksik olmasın, devam..


  • urnganic  (24.12.13 02:12:11 ~ 02:12:29) 
8'e kadar sınırsız. 50gb akk yalın internet.

geçen ay bişeyler değişti. 500kbden fazlasını görmüyorum. akk de ise durum rezalet. 3-5kb/sn ile çekmeye çalışıyorum.

milyon kere aradım.
  • dark colours  (24.12.13 02:21:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.