[]

acab diyorsunuz ya

bu polisi de katmış oluyorsunuz. ayıp ediyorsunuz.

karşısındaki kişinin kim olduğunu iyice bi anlayın. maalesef o polisi nerelere sürdürebileceğini, attırabileceğini hepimiz biliyoruz.

alkislarlayasiyorum.com

edit: soru yok gibi olmuş, yine de bu adama rağmen acab mı?

 
a.c.a.b. diyorum.


  • loser blueser  (23.12.13 21:43:38 ~ 21:44:02) 
bin kişide bi kişi. güven bi kere yıkıldı zaten. şimdi insanlar polislerden korkuyolar mı? korkuyolar. gerçekten iyi niyetle, görev aşkıyla böyle olan polisler varsa helal olsun. ama o kadar.


  • elorelia  (23.12.13 21:44:32) 
evet. acab

Yaptığı şey daha çok kendi egosuyla ilgili. Polis olarak herhangi birinin efelenmesinden rahatsız oluyordur ya da iktidarı ve çevresindekileri sevmiyordur. Polislerin konumu gereği iyi olması imkansız. Mesleki işlevlerini, eğitim süreçlerini ve toplumda ki yerlerini değerlendirdiğimiz de böyle olduğunu görürüz.

Yani burdaki polis, poliserin içerisinde bir azınlık değil. Bizim tayyibin yaptığıyla da benzerliğimiz yok.
  • naylonlee  (23.12.13 21:45:54 ~ 21:55:58) 
e hani biz azınlıkların da haklarını savunuyorduk? neden işimize gelmeyince azınlığı görmüyoruz? o zaman tayyip de haklı sadece işine yarayan çoğunluğu görerek?


  • xenophobe  (23.12.13 21:46:43) 
A.C.A.B
merak etme o polis de bi sonraki gun sokaga cikinca mutlaka birine kulhanbeyligi yapmistir.
bugune kadar iyi polis gormedim.
  • rentts  (23.12.13 21:49:43) 
@xenophobe azınlıklar her zaman görülüyormuş gibi yapılır, durum dahilinde kullanılır sonra da unutulur. bu hep böyle olmuştur böyle de devam edecek.
(bu genellemeye dahil olmayan kişiler de vardır)

  • nwnd  (23.12.13 21:51:37) 
e bu haksızlık değil mi? gözümüzle görmediğimiz halde adamı yaftalıyoruz o da öyledir diye. o zaman ben tacizci doktor, öğretmen gördüğümde o da öyle yapmıştır diyeyim?

o kafada külhanbeyi bir adam olsa başbakanı ve kardeşini allah gibi görür bu giderleri yapmaz kulu köpeği olur zaten. niye gözaltına aldığı sıradan birini korusun millete külhanbeyliği yapan bi adam?
  • xenophobe  (23.12.13 21:52:50) 
cunku kendi coplugunde horozluk yapan birisi var ona kil olmustur.
hukumeti ve erdogani sevmiyodur, belki cemaatcidir vs vs.
atar yapiyo olmasi 'ay cok tatli polis' anlamina gelmiyor.
  • rentts  (23.12.13 21:54:52) 
a.c.a.b diyorum. pişman mıyım. hayır.


  • discopolice  (23.12.13 21:54:57) 
iyi polis kötü polis yoktur alayı a.c.a.b.


  • aktör  (23.12.13 21:58:34) 
yok ben zaten sevgi kelebeği, polis hastası değilim. ay çok tatlı polis de demiyorum. yine de sizin varsayımlarla o da öyledir, böyle yapıyodur deyip genele almanızı hoş bulmuyorum.

acablardan en faydalı cevabı da rentts attı yine de. diğer boş slogan atan arkadaşlara ne diyeyim bilemiyorum. fikir belirttiğinizde destekleseniz keşke parametrelerle.
  • xenophobe  (23.12.13 21:59:21 ~ 22:00:03) 
aacab desek?

almost all cops are bastards?
  • osuruklu  (23.12.13 21:59:37) 
kesin bisi diyebilmemiz icin adami taniyo olmamiz lazim ha sen de diyeceksin ki ulan belki iyidir.
ben de diyecem ki evet olabilir ama simdiye kadar gorduklerimizin icinden hic iyisi cikmadi.
yani senin tez de havadaaa benim tez de havada kaliyo. ama senin tezin dogru olmasi daha onceki orneklere bakinca biraz daha guc gorunuyor hepsi bu.
yoksa tabi ki ihtimal dahilinde.
  • rentts  (23.12.13 22:02:11) 
A.c.a.b


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (23.12.13 22:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.