[]

anlamadım

pbs.twimg.com

şurada ayrımcılık var dediler de anlamadım. bir anlatır mısınız ? ama anneye anlatır gibi olsun. hakkaten hiç anlamdım.


 
o site de yaşayan insanlar, o sitede ki gündelikçi kadınlarla aynı servislere binmek istememişler veya da sabah ve akşam vakitlerinde o sitede yaşayıp işe giden veya işten dönen insanlar o sitede çalışan gündelikçi kadınlar aynı saatlerde servisleri kullanınca ayakta kaldıklarını yer bulamadıklarını, bu yüzdenden de o gündelikçi kadınların servislere binmemesini istemişler.Site yöntenimi de doğal olarak parayı veren düdüğü çalar demiş ve bu yazıyı yayınlamış.


  • bana da bu yakisir  (23.12.13 20:30:39) 
Site ana arterlere uzaksa, yardimciyi istihdam eden kisi de "servisimize binersin merak etme" demisse ve evin isi de 6 da bitiyorsa
Bu kadin bu sevisi kullanir.

Bu tip calisanlarin cok olusu ve servisi kullanmalari sebebi ile site sakinlerinin kullanamamasi " parasini biz verdik biz kullanamiyoruz" dedirtir.

Site yonetiminin fildisi kulesinden "binmeyin karsim, isterseniz ucarak gidin ama binmeyin"demesi ayrimcilik olmasa da elitist bi tavir.

Site sakinlerinin uyarilmasi ve yardimcilara servisi kullanabilirsiniz seklinde garanti vermemeleri gerektigi soylenebilirdi.
  • cecilia  (23.12.13 20:35:05) 
ilk anda dikkatimi çekenler;
1- "site sakinlerimiz ayakta kalmakta"
- vah vah çok üzücü
2- "yardımcı bayan"lark kullanmasın
  • dafaiss  (23.12.13 21:10:10) 
ayrımcılık mı bilmem ama büyük saçmalık var. site sakini o servisi işten eve dönerken kullanıyor mu kullanıyor. 'yardımcı bayan' niye işinden evine dönerken kullanmasın? saçmalık gerçekten. o servisi kullanmayıp ne yapıcak? işten bi saat erken bi saat geç mi çıkacak?


  • elorelia  (23.12.13 21:25:40) 
ha pardon. ben doğru düzgün okumamıştım. orada sadece tırnak içinde byan yardımcı kelimesini gördüm ve o terimin sorunlu olduğunu sandım. terimin kulanılmasında ayrımcılık var zannettim ve doğal olarak anlamadım. mektubun geri kalanını okumadığım için kimin niye kızdığını anlamadım doğal olarak.


  • charlotte blanc  (23.12.13 21:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.