[]

Kışın Interrail

selamlar,

arkadaşla konuştuk dün, şöyle şubat başı gibi gitsek mi acaba biyerlere dedik iki arkadaş. onun tatili başlıyormuş (öğretmen), ben de izin alabilirim. para durumu sıkıntı tabii ama bi şekilde ayarlarım gibi düşündüm artık... ama aklıma takıldı. kışın şubatında sıkıntılı olur mu acaba?

kıyafet olarak bi kere bot, mont vs olayı biraz sıkıntı olur gibi geldi bana. onun dışında başka sıkıntı çekebileceğimiz durumlar olur mu dersiniz? akdeniz sahiline paralel seyretmeyi planladık ilk anda öyle konuşurken (portekiz, ispanya, fransa, italya gibi, sonra belki bi ihtimal amsterdam). buaraların yazın çok çok daha güzel olacağı aşikar. ama kışın da çok mu kötü olurlar? gezebilecek yer yine bulabilir miyiz? söz sizde, öpt kib bye.

 
ben şubat ortası mart ortası arası yaptım.kuzey ve doğu baya soğuk oluyor hatta o kadar soğuk oluyor ki kendine sövebiliyorsun.kar bile olur büyük ihtimalle ama ne zaman italya indik hayat normale döndü bizim için mart başında 15-20 derecelerdeydi. venedikte falan baya deri ceketlerle gezmiştik.

rotan güney olduğu için tek sıkıntı yağmur olursa o dönem sıkıntın olur gibi geliyor.
  • prezarlatif  (23.12.13 20:07:16) 
her iki mevsimdede bahzettiğin bölgeleri gezmiş biri olarak yazın yapsanz daha iyi olur derim hani hollanda ve çevrese desen yaz kış pek farketmez ama güney fransa ,barcelona vs yazın çok daha güzel.gezebilecek yer her halükarda bulursunuz belki kışın yaza göre daha sakin olur tabi bu nasıl bi gezi yapmak istediğinede bağlı müzeler ve tarihi yerleri geziceksen belki kış olması ve daha az turistin olması işine gelir.


  • allstar  (23.12.13 20:09:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.