[]

Tek başına konsere gitmek

nasıl bir fikir sizce? deneyimleriniz? bayaa open-air büyük bir konser.




 
gayet gidilir ve eğlenilir.


  • loveinaflipbook  (23.12.13 19:49:41) 
yahu tek başına konsere gitmek, sinemaya gitmek vs. bunlar neden bu kadar garipseniyor ben hiç anlamıyorum.

süper bi fikir. sevdiğin müzikse, izlemek istediğin sanatçıysa git. bu kadar basit. birinin deneyimlerine ihtiyacın yok bence bunun için.
  • tepedeki psychedelic adam  (23.12.13 19:50:43) 
hiç tereddüt etmeden alır bileti giderim.
gidilir kesinlikle.

  • nwnd  (23.12.13 19:54:12) 
Sonisphere'e, Megadeth'e, Iron Maiden'a yalnız gittim. Ufak konserleri saymıyorum, hepsi de arkadaşlarımla gittiğim konserlerden daha zevkliydi.

GİT.
  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (23.12.13 19:56:20) 
Ben daha çok zevk alıyorum tek başıma konsere ya da filme gidince.


  • justinho26  (23.12.13 19:57:49) 
Geçen yıllarda yapılan Unirock Open Air Fest'lerin ikisine tek başıma gittim. Metal müziğe dair en güzel anılarım o festivallere aittir hâlâ. Festival çadırını tek başınıza kurma çabası bile ayrı bir güzellik. Bu yüzden çok eğlenceli bir deneyim, tavsiye ederim.


  • timburton  (23.12.13 20:00:57) 
birileri ile gitmek daha çok olayın sonrası içindir bence...
tek de izlesen 3-5 arkadaş birlikte izlesiz de o esnada alacağın zevk pek değişmeyecektir. beri yandan konser/film bittiğinde o ruh halini, o duyguyu, paylaşabileceği birilerini arıyor bazen bünye.

  • late viper  (23.12.13 20:01:49) 
ben sinemaya da yalnız giderim.

velhasıl iyi bir fikir, güzel bir fikir, şahane bir fikir. yalnızlık > her şey

ayrıca tepedeki psychedelic adam +1 demeden de geçemeyeceğim.
  • papillon7  (23.12.13 21:06:45) 
git git. tek basina gidince insanlarla da tanisirsin hem. sevdigin grup, kisiyse konser basladiktan sonra tek basina oldugunu bile unutursun.


  • flmng  (23.12.13 21:45:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.