[]

Ziraat ATM?

Ziraat ATM'sinde şifreyi yanlış yazdığım için kartıma alıkoydu.Daha önce yaşayan bilen varmıdır?Ne yapmak gerekir?Sitesinde 3 gün şubede tutulup imha edildiği söylenmiş ama Pazartesi gitsem makina açılmış olurmu yani benim kart ellerinde olurmu yoksa ne zaman açacaklarını falan mı söylerler?Teşekkürler.




 
gideceksin kimliğinle birlikte iade edecekler.


  • derectus  (02.05.09 22:31:19) 
biraz şans biraz kısmet diyelim sayın romalı. zira bazı şubeler oluyor haftada 1 toplu kesim yapıyorlar atmde kalan kartlara hiç 3 gün ayrımı gözetmeden götürüveriyorlar. ardından bi de işmiş gibi şanslıymışsın dün kalsaydı kartın dün hepsini imha etmiştik diyorlar.


  • emininsel  (02.05.09 23:27:11) 
müzmin bir dalgın olduğumdan her ay illa bir kaptırırım kartı. kaptırdıktan 1-2 hafta sonra gidip aldığımda oldu ve imha edilmemişti. onları topluca bir yerde saklıyorlar. bana 15 gün olduğu söylendi bu sürenin (ama tabii kaptırdıktan hemen sonra girip güvenlikten almak yine de en iyisi). önce gidiyorsunuz kartınızı alıyorsunuz(danışmaya sorun yönlendirirler sizi gereken yere). daha sonra bankadan ya da telefonla kartın üzerindeki blokajı kaldırtıyorsunuz(şubede size detaylı bir şekilde anlatırlar). eğer şifrenizi unuttuğunuz için kaptırdıysanız yine şubeden ya da telefonla arayıp yeni şifre istiyorsunuz ki o da takribi 1 hafta 10 gün gibi bir sürede gelir. yok şifremi biliyordum derseniz blokaj kalkınca tekrar kullanabilirsiniz kartı.Ama yanlış girerseniz sorgusuz geri alıyor bankamatik diye biliyorum. kolay gelsin...

ekleme; nüfus cüzdanınızı yanınızda bulundurun onu görmek istiyorlar.
  • machine head  (03.05.09 04:41:01 ~ 04:42:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.