[]

yılbaşı için hediye

sınıfta 7-8 arkadaş arasında kura çekildi. herkes birbirine hediye alacak. bana da bir kız çıktı. ben bu kıza ne alayım?
yaşlar: 22
ben erkek
kız sınıf arkadaşım, sevgili filan değil
benim düşündüklerim:
1. www.mudo.com.tr
2. www.mudo.com.tr
3. www.mudo.com.tr
4. www.mudo.com.tr
5. sizin extra öneriniz?

 
çektiler işte biz de katıldık napalım


  • gonul_isleri  (23.12.13 16:37:21) 
bu gibi durumlar için en iyi hediye atkı-eldiven-bere üçlüsüdür. ayrıca hakkaten ne çekilişi yahu? :)))


  • naksidil  (23.12.13 16:49:42) 
3 ve 4 güzelmiş ama her kızın zevkine uygun olmayabilir.

durumunu da bilmiyorum ama 60 liralık hediye alma bence. aşırı olabilir.


ayrıca yabacı dizilerde yapılınca vaayyyy biz yapınca ıyyyy. bu yılbaşı çekilişini bu kadar anormal yapan nedir acaba.
  • elorelia  (23.12.13 16:56:48) 
Ben 1. saati çok beğendim üstelik fiyat olarak diğerlerine oranla daha iyi.. Yılbaşı hediyesi için o kadar fazla para vermeye gerek yok bence..
Mudo'da çorba kasesi vardı geçen yıl, kaşığıyla beraber, kupa bardak şeklinde onu da çok beğenmiştim, bu yıl da varsa öyle bir şey olabilir..

Ayrıca yılbaşı kurası da çok güzel bir şeydir ya yaşın ne önemi var ki.. Belki daha önce yapmadığım için özenirim bilemem ama hep çok güzel gelir gözüme.. İnsanın arkadaşlarının olması ne güzel şey..
  • mutekebbir  (23.12.13 17:05:02 ~ 17:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.