[]

aklıma çok güzel bi app geldi

ama bende programcılık vs yok. bu fikri çaldırmadan birine yazdırma şansım var mıdır? android'te uygulama yapmak sanırım benim harcım değil. pek cabalarsam olacak bişey gibi durmuyor.

onun dışında birine desem, fikrimdeki app i yapsa... bunun üstüne yatma olasılıgı var. onu nasıl şeyapcaz??? :/


 
sen fikri ver birileri trilyonlar kazanırsa 3-5 milyar sana pay versin pampa.


  • dark colours  (23.12.13 02:07:51) 
Gizlilik sozlesmesi, noterde tasdik, marka ve patent haklarini satin alma, gorsel prototip(islevi anlatmasi acisindan) ve bunlarin tasdiki ile yaptirabilirsin.


  • Solem  (23.12.13 02:26:57) 
kendin yazmayi ogren : ) yaz koy, sonra gelistirmesi icin birilerine para ver gelistirsin..


  • idexo  (23.12.13 08:43:10) 
önce internet üzerinden fikrini araştır derim. benzer bir uygulama yazılmış olma ihtimali çok yüksek önemli olan yabancı kaynakları düzgün taramak. eğer benzer bir uygulama bulamazsan bunu kağıda döküp patent almaya bak derim.


  • shuresuz  (23.12.13 09:33:31) 
fikrin patenti olmaz.


  • fleshbloodmore  (23.12.13 11:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.