[]

laptop tavsiyesi

Selamlar,

Laptop alacağım tavsiyeleriniz dinliyorum. Standart kullanım dışında sadece torrentten abanıp bol bol film izleyeceğimden sanırım sağlam bir ekranı olması gerek. Ama sırf bunun için de dünya para vermek istemiyorum. fiyat/performans önemli yani (çıkabileceğim rakam 1200 TL). monitörü standardın bir tık üstü olsa sorun teşkil etmez sanki. Nedir önerileriniz?


 
film izlemek için ekran kartı çok önemli değil. o fiyat aralığında alacağınız bir dizüstü 1376*768 çözünürlükle gelecek ki, 64mb'lık bir ekran kartı bile iş görür (video için). ama büyük ihtimalle 1-2 gb'lık bir model alırsınız. (daha düşüğü yok şu anda). mümkünse ekran kartının 128bit ve üzeri olmasına çalışın ki, oyun filan oynamak isterseniz ilerde, iş görsün.

diğer özelliklere gelince i5 olursa güzel olur. olmuyorsa da, bim'de bu hafta satılan asus notebook (699tl galiba) bile olur.
  • turkay  (22.12.13 18:34:39) 
Şu olabilir mesela;
www.ebrarbilgisayar.com

  • neronnuri  (22.12.13 18:37:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.