[]

sarma sigara sarma teknikleri

bunu en adam akıllı nasıl sararız kendi sardığım sigarayı içesim gelmiyor aq gittim holborn yellow aldım ama ben sarınca içesim gelmiyor bi kaç arkadaş iyi sarıyor onlarada ayıp oluyor. böyle güzelce ve hızlı sarma taktiği verin hadi bana gece gece.




 
makinesi var işte güzelce al sarsana onunla


  • tescillimarka  (22.12.13 01:23:30) 
@tescillimarka abi makinayı falan kim taşıycak yanında filtreyi ve kağıtları koyuyolar tabakaya adamlar 10 saniyede sarıyor nerdeyse.


  • aktör  (22.12.13 01:25:44) 
ben ilk başlarda hiç saramıyordum sara sara öğrendim. ortaya koyuyorsun tütünü filtreyi sonradan koy bi parmaklarının arasında bir aşağı bir yukarı çok bastırmadan yuvarla en son filtreyi koy bir daha yuvarla ve yalayıp birleştir. tütün çok koyma yalnız.


  • rhollor  (22.12.13 01:30:13) 
uğraşa uğraşa öğrenirsin. asıl mesele kağıda tütün ve filtreyi koyduktan sonra iki ucu birleştirip iyice sıkıştırmak. anlatarak da zor oluyor ama yapacak bişey yok

edit: aramaya inandım buyur videosu var www.youtube.com
  • dinsiz adam  (22.12.13 01:40:01 ~ 01:42:51) 
otur başına eşşek gibi çalışa çalışa öğren ne öyle tembellik :) 10 15 dakika uğraşırsan kendin bulursun bi yöntem.

bundan 3 4 sene önce birine daha anlatmıştım yine anlatayım

kağıdı al. içine yeterli tütünü yerleştir. filtre için boşluk bırak kalan yere tütünü eşit olarak yay. filtreyi koy. kağıdın iki ucundan tutup birleştir yapışkanlı kısım sana değil karşıya baksın. tuttuğun yerlerden aşağı yukarı rulo yap çok sıkıştırma. yeterli kıvama gelince el çabukluğuyla yapışkanlı tarafı ötekinin üstüne gelecek şekilde kapa. sonra yala işte yapışkanı ve iyice ört al sana sigara. benimki 30 sn sürmüyor.
  • i ve been mistreated  (22.12.13 02:54:25) 
Bu yöntemle en güzel sigara sarandan daha iyi sararsınız. Basittir, üç denemeden sonra mükemmel sonuç verir. www.youtube.com


  • excespeace  (22.12.13 07:19:23 ~ 07:20:02) 
en ucuzundan bir paket tütün al.
otur hepsini sar. zaten pro olursun.

  • goldentitan  (22.12.13 08:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.