[]

Kendime ilk defa bir telefon alıcam, akıllı olsun

hayatımda 2 telefon kullandım. ikisi de eski model, tuşlu telefonlardı. biri lisedeyken babamın aldığı telefon, 6 yıl kullandım. bozulunca gittim 3 kuruş verip öylesine bi şey aldım onu kullanıyorum 2-3 yıldır.

ama şu sıralar kendimi akıllı telefon alma gereksiniminde hissediyorum.

ayırabileceğim bütçe maksimum 600 lira.

bu bütçeye galiba en iyi general mobile discovery alabilirim. ama ilk defa kendi paramla telefon alınca vereceğim paraya acıyorum, öğrenci halimle bu kadar deli gibi çalışıyorum diye, vereceğim paraya acımayayım istiyorum, pişmanlık yaşamam değil mi?

cidden insanın kendi kazandığı parayı harcaması çok zormuş ya.

 
Gm discovery 16 gb al pişman olmazsın, 3 aydır kullanıyorum ekranı bile çizilmedi ve kamerası da sağlam bayaa. Ekonomi de tam uygun işte..


  • redeath  (21.12.13 07:55:41) 
gmd öneririm ancak donanımhaberde 16 gb'lıkların ekranının ips olmadığı söylentisi var, bir araştır almadan önce.


  • mattiadestro  (21.12.13 08:05:19) 
arızalandığında yedek parçasını, pili bozulduğunda yedek pilini rahatca bulabileceğin. değiştirmek istediğinde 2. el olarak rahatca satabileceğin bir markaya yönel bence.

bunları söyleyince de samsung modelleri öne çıkıyor, gm discovery naısl irşey hiç bilmiyorum. dur merak ettim şimdi bakıp geliyorum :p

evet baktım geldim, gm nin özellikleri her alanda daha önde o fiyata yakın samsunglara göre.

hayırlı olsun :)
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (21.12.13 08:13:35) 
Bende gm 4gb var ama micro sd 16gb aldım oyunları sisteme kurmuyorum, 4gb az gibi gelmesin..


  • redeath  (21.12.13 08:16:20) 
general mobile al.
ama 16 GB olandan alma onlarda sıkıntı var.
4 GB al.
  • yapma volkan  (21.12.13 08:26:54) 
kesinlikle samsung galaxy s3 mini al derim


  • allstar  (21.12.13 12:27:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.