[]

lg g2 vs nexus 5

ilk defa smartphone alıcam. yurtdışından nexus 5'i 350 euro, yani 1000 tl'ye alabiliyorum. pasaportla beraber 1100 tl olacak. öte yandan n11'de lg g2 fiyatı 1300 tl imiş. birkaç ay sonra dönüp onu da alabilirim. ben bu işlerden hiç anlamıyorum cidden. ne yapsam doğru olur bir tavsiye verebilecek olan var mı?




 
telefonla çok fazla haşır neşir değil günlük işler için kullanacaksanız g2 alın. nexus 5'in şarj durumu çok kötü.


  • giderbey  (20.12.13 14:18:55) 
ikisi arasında oo uçurum yok. n5'in görünümü cok daha güzel ama şarjı bildiğin smartphone şarjı. öbür yandan g2'nin bataryası koccaman, 2 gün gidiyor nerdeyse utanmaz. kendi kriterlerini belirle, ona göre seç birini.


  • hjarteblod  (20.12.13 14:19:19) 
valla ben de şu sıralar bakıyorum. araştırmalarım bana lg g2'nin piyasanın en iyi telefonlarından biri olduğunu söylüyor. bence pişman olunmayacak bir telefon. onu alın...

ben telefona o kadar para vermek istemediğimden muhtemelen samsung s3 mini alacağım :)
  • anti-kahraman  (20.12.13 14:36:33 ~ 14:42:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.