[]

Eskişehir'de yaşayan yazarlar

Ben bir delilik yapıp oraya yerleşmeye karar verdim. Elde avuçta pek bir şey yok. Sosyal medya reklamcılığı ve gece kulübü kurumsal iletişim direktörlüğü yaptım daha önce.

orada iş bulabilir miyim? ona göre kalkıp gelicem. bir de kiralar nasıldır ya? şöyle 400'e 2+1 bulabilir miyim? şehrin dışında olsa da olur.


 
İş konusunda bilgi veremem pek. Ama eğer referansların sağlamsa 222'de falan iş bulabilirsin belki. Ev bulma konusuna gelince çok yeni olsun aman şöyle olsun böyle olsun gibi seçici değilsen bulursun. Geçenlerde 450 Tl'ye şehrin merkezi mahallelerinden biri (bkz: Vişnelik mah.) 2+1 ev vardı nette.


  • Dr_Stat  (20.12.13 10:44:16) 
eskişehirde yaşam kolay. ufak ve her yer yakın. 400e değil ama 500 550ye çok merkezi yerlerden ev bulursun. 400e de bulma şansın var ama daha düşük.

iş konusu sıkıntılı olabilir yalnız. eskişehirde aöf ayağına gelip çalışan takılan çok insan var. dolayısıyla iş bulmak sorun olabilir.
  • tuborg yesili  (20.12.13 10:54:57) 
kendi işimi bir yandan home-office sistemiyle devam ettiriyorum, akşamları iki saatimi alıyor. Ancak düzenli bir iş şart evet. onu halletmem lâzım. peki kpss'de eskişehir çok mu tercih ediliyor? oradan kurtarabilir miyim acaba?


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (20.12.13 10:58:39) 
Nohut Bey,

daha önce yaşamışlığım vardı 2 ay kadar. İş fırsatlarını o zaman pek incelememiştim. hayal kahvesi veya 222 park'tan umutlu değilim desem yalan olur açıkçası.
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (20.12.13 11:21:11) 
Bulursun sanırım. 450'ye 1+1 de var 2+1 de hatta 3+1 de. kiralar çok acayip eskişehir'de.
Küçük ve dandik denmiş bu arda aynen katılıyorum. daha doğrusu abartıldığı kadar yok yani.

  • nedendir bilinmez  (20.12.13 11:41:02) 
eskişehir'de master yapıyorum. anadolu üni eczacılık kapısının orda 1+1'de 350 tl'ye oturuyorum. şehir çok ucuz, rahat, stresi yok ama bir yerden sonra çok sıkıcı.


  • perizad  (20.12.13 22:24:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.