[]

Emniyet kovulmalar vs vs

oncelikle emniyet = cemaat mi emniyet = akp mi?

emniyette herkesi kovuyorlar şimdi bunlar tekrar kendi adamlarını mı koyuyorlar içeri, yeme sırası bunlara mı geldi:?

bu hukumet bu kadar bakanı dolaylı yoldan olaylara bulaştı her birimi ayrı güvensiz hale geldi.. neden düşmüyor bu hukumet..

cahile anlatır gibi kızmadan pls

 
öncelikle hükümetin düşmesi çocuk oyuncağı bi durum değil. işin 50 tane sac ayağı var. bi skandal oldu hop hükümet düşsün, yerine başkası gelsin diye bi mantık olamaz. olsa olsa en fazla istifalar olur ki onu da önümüzdeki günlerde bekleyip göreceğiz.


  • brkylmz  (20.12.13 10:21:19) 
emniyet= x değil. emniyette 2 tür kadrolaşma var. hem akp kendi fanatiklerini hem de zamanında el ele yürüdükleri kardeşleri olan cemaat fanatiklerini önce üst kadrolarda, sonra işe alımlarda sonra kendilerinden olmayanları sürgün ederek bir yeni akp+cemaat=emniyet yarattı. sorun da şimdi o, emniyetteki cemaatçi üst kadrolar, akp li üst kadrolardan habersiz kendi piyonlarını öne sürüyor, hop akp li kadrolar bir atak yapıyor o püyonların ipini kesiyor, falan yani bir kabukta iki kaplumbağa var içerde itişip duruyorlar, biri diğerini dışarı atmaya çalışıyor ama onca zaman içerde kaldıkları için iyice cıvışıp birbirine dolanmışlar.
yani baştan beri emniyetteki kadrolaşmada akp liler de cemaatçiler de vardı ama zaten kardeş olduklarından, dost olduklarından birbirlerinin yolunu açıyorlardı. şimdi ayrışıyorlar ve birbirlerinin adamlarını ekarte etmeye çalışıyorlar.
hükümet neden düşsün ki? demokratik bir hukuk devletinde 'hükümetin düşmesi' denilen prosedür için belli şekli unsurlar gerekir.meclisin hükümeti indirmesi ya da hükümetin toplu istifası gibi. demokrasilerde siyasetçilerin saygın olduğu, halkın tepkisini gösterme yollarının açık olduğu ve bu nedenle gerekli hallerde meclisin hükümeti indirmesi gerekiyorsa bunu yapacağı ya da böyle kitlesel bir yolsuzluk halinde hükümetin istifa edeceği varsayılır. ama bizim ülkede demokrasi pek işlemiyor kardeş.
  • alice practice  (20.12.13 10:23:37) 
cemaat hakimdi, şimdi akp cemaati temizlemeye çalışıyor.
bir nevi irticayla mücadele planı v.2 yürürlüğe kondu.

  • doxanikee  (20.12.13 10:32:11) 
İmamın yargısı, imamın ordusu.

Hoca efendi kendi savcılarının emriyle ve kendi polisleriyle, hükümetin üst tabakasına operasyon yaptı.
  • eyyor  (20.12.13 11:34:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.