[]

Yılbaşı - Tek Başına

Şöyle ki;

yılbaşında ailemle olmak istemiyorum. Çokta param yok ve arkadaşların çoğu evlendi, eşleriyle falan plan yapıyorlar. Bekar olanlarda bana uymayan programlar yapmışlar, bazıları ile de görüşmek istemiyorum. Kısacası sanırım bu yılbaşı tek kaldım.

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

 
Evlenen arkadaşlar ev partisi vs yapıyor olabilirler, onlardan birine yancı olursun.


  • cakabo  (20.12.13 10:01:36) 
eşleriyle plan yapanların hepsi kalabalık yapoıyolar ben de onlardan birine katılcam işte. totalde 10-12 kişi olunca aralarda single lar dikkat çekmiyo

evli arkadaşlarına sor bakalım toplu bi organizasyon yapmıyolar mıymış?
  • esek sipasi  (20.12.13 10:03:10) 
yılbaşını o kadar da büyütmez, kafaya takmazdım dostum.. görüşmek istediğin arkadaşlarına sorabilirsin "hacit görüşek mi özledim" diye.. evli elemanların yanına yancı olarak gitmemeni öneririm.. sonuçta gece uzun, gırla alkol dönecektir, eski sevgililer ya da şimdiki potansiyel sevgililer aklına illa gelir.. gene de senin kararın sdonuçta.. yılbaşını o kadar da büyütme bana kalırsa..


  • lake of the hell  (20.12.13 10:05:47) 
off deli gibi oyun oynardım eğer online oyun oynuyorsan..

bir senede evde kalıp mis gibi bilgisayarının çam ağacının yanında sakince geçirmek çok guzel fikir illa birşey yapmaya gerek yok. git kendine hindili bi menu al eve gel aç sarabını ye.. çam ağacın yoksa al. televizyon açma hayattan soğursun.
  • eja  (20.12.13 10:11:39) 
@cakabo: Yapıyor olabilirler ama @lakeofthehell gibi düşünüyorum. Zaten bende ayrılalı 3 ay olmuş uzun bir ilişkiden çıkmışımve evlilikten dönmüşüm, hiç o teraneyi çekemem :)

@lakeofthehell : Yok büyüttüğümden değil ama hani bahane ya o yüzden sizlere danışayım dedim.

@eja: Starcraft 2, LOL, Heartstone, 2 tanede browser base MMO oynuyorum :D Ama sanki oyunla geçirmek biraz acaip olacak gibi. Yine de seçenekler yolu oraya doğru gösteriyor.
  • Nocturne  (20.12.13 10:26:21) 
bir sürü şey düşünüp sonunda evde geçireceksin gibi geliyor bana :)
öyle olur genelde.

  • doxanikee  (20.12.13 10:30:04) 
yemek, içki, film vs. oh mis.

en azından benim gibi 2 ocak'taki 3 tane sınava çalışman gerekmiyor.
  • king lizard  (20.12.13 10:32:22) 
yılbaşından aşırı beklentisi olmayan ve birlikte eğlenebildiğim bir/birkaç arkadaşımla görüşür birşeyler içer, oyun oynar,film izlerdim.


  • dahili meddah  (20.12.13 10:33:41) 
Geçen sene evde kendime ızgara balık yapıp, beyaz şarap eşliğinde sevdiğim bir filmi izleyerek tükettim. sonrasında da tek başıma dışarı çıkıp dışarıda sokaklarda bağrışıp eğlenenlere bakarak yürüyüp çok popüler olmayan kendi halinde bir pub da oturup normalde içmediğim değişik 2-3 çeşit içki içtim. on iki buçuk gibi de eve gelip uyudum. bu sene de aynısını yapıcam.imkanın varsa tek başına geçir, bütün yılı şöyle bir kafadan geçirip yeni yıl için umut etmeye zamanın olur boş muhabbet çekeceğine.


  • alice practice  (20.12.13 10:39:23) 
Para yoksa çok eğer, ucuz yollu sarhoş olmaya bakardım..


  • redeath  (20.12.13 10:50:34) 
@doxanikee: Eğer buradan enteresan bir teklif gelmezse yüksek ihtimalle evde içki içerken bir yandan da oyun oynayacağım :)


  • Nocturne  (20.12.13 11:08:07) 
ptt.

pijama-terlik-tv
  • kakao  (20.12.13 11:16:24) 
Yilbasina boyle illa bise yapilacak gibi bir anlam yuklemez rutinimde takilirdim


  • cecilia  (20.12.13 12:07:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.