[]

yardım vakıfları/gönüllülük işleri

merhabalar

sanki kendi söküğümü dikebiliyor da dolaplar dolusu giysi düzmüşüm gibi, dünyada olup biten insanlık dramları düşüncelerimden çıkmaz oldu. savaş tehlikesi altında, açlıkla mücadele eden, doğal afet mağduru, imkansızlıklar içinde yaşayan milyonlarca insanı düşündükçe suçluluk duyuyorum beğenmediğim şartlarımdan. ciddi maddi problemler altında yaşamaya çalışmıyor olsam servetimi bağışlayıp biraz yükten kurtulurdum ancak verebileceğim tek şey zaman ve emeğim. mesleğim doktorluk olsa çoktan "yeryüzü doktoru" filan olurdum da, genetik mühendisiyim abi ben. "evet sende onlarca problemine ek bir de alzhaimer geni var, bi kaç seneye bunarsın. bu arada ataların çin'den göçmüş" mü diycem?
o kadar konuştum, sorum şu: bildiğiniz yardım dernekleri nelerdir? asıl merak ettiğimse hani "şu dernek aslında silah kaçakçılarına yardım ediyor", "şu da afrika'ya yardım götürüyor ama ordaki elmas kaynaklı savaşı el altından onlar tetikliyor" gibi antitezlere de ihtiyacım var. keza internet sitelerinde herkes sanki bir melek, dünya nasıl daha iyi bir yer değil anlayamıyorsunuz. öyle işte..

 
ben de bugün bu sebeple buradaydım, aynı duyuruyu yazacaktım neredeyse. yardım etmek isteyen insan çok ama sırf yanlış yerlere yardım yollarım korkusuyla, hiçbir şey yapamıyoruz. bu kurum güvenilirdir diyebileceğiniz kurumlar var mı?


  • 3 3 bes yedi  (20.12.13 22:52:54) 
Kimsenin ilgisini cekmemis soru. Harika


  • shubulubapshubaptishaluva  (22.12.13 23:44:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.