[]

Uydunet Maximum Eğlence

ttnet kullanıyorum sürekli kopmalar vede yavaşlık söz konusu.uydunete geçmeyi düşünüyorum. www.turksatkablo.com.tr şu pakete geçicem ama bir kaç sorum var.modemi onlar veriyor docsis 3.0 ve docsis 2.0 diye modemleri var.ben istediğimi seçebiliyomuyum yoksa onlar ellerinde ne varsa onu mu gönderiyolar ? birde uydunet nasıldır kopma vede hız problemleri varmı bunlarda da ? izmir narlıderede oturuyorum bu arada




 
docsis 3.0 10 mbit üstü için gerekli galiba. 3.0 verirler muhtemelen.


  • passion rules the game  (19.12.13 17:21:27) 
ellerinde ne varsa onu veriyorlar ama sıkıntı olmaz hız konusunda. 3.0 dır muhtemelen verdikleri çünkü ellerinde modem kalmamıştı en son hepsi yeni geldi.
uydunet bölge bölge çok farklı bir olay istanbul kadıköy'de mükemmel mesela ama bölgenizde kullananlara sormak lazım.

  • ozdek  (19.12.13 17:47:30) 
peki bu turksat ptt ye falan mı bağlı ? şu yüzden soruyorum dibimizde ptt var,santralleride ordaysa hız yüksek olur diye bi düz mantıkta bulunuyorum ama ?


  • estalus  (19.12.13 17:50:22) 
ptt ile alakasız. santral değil de yakınlarda türksat kutusu varsa iyidir. hız pek etkilenmiyor diye biliyorum uzaklıktan.


  • passion rules the game  (19.12.13 17:58:11) 
anladım umarım pişman olmam.


  • estalus  (19.12.13 22:10:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.