[]

Sözlük yazarı olup da duyuru hesabı kullananlar ?

Neden ? Zaten sözlük nickleri de gizlemiyor mu kimliklerinizi ? Yoksa o da başka bir kimliğiniz mi oldu ?

Neden sorusuna "çünkü eşşeğin..." cevabını şimdiden bertaraf ediyorum.


 
sözlük nicki arkadaş çevresinde bilinenler olabilir.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (19.12.13 16:49:51) 
Sözlük nickini bilen çok kişi vardır.
Eş dost arkadaş vs..
Özel soru sormak isteyen çok kişi oluyor..
  • quaker  (19.12.13 16:50:16) 
ben bi ara bu şekilde kullanıyordum, ama o nick tanınıyordu burada. sonra birden buna geçtim arada giriyorum sadece özel mesajla soru gelmiş mi diye.


  • eurhka  (19.12.13 16:50:37) 
anonimlik kaybolabiliyor sözlük'te. gerçi burada da kaybolabilir ama sözlük'te daha bir çabuk kayboluyor sanki. ha ben tek nickle çatır çatır soruyorum, o ayrı.


  • devilred  (19.12.13 16:52:00) 
ekşide tam bir entel gibi takılıp burda abuk duyurular açabilmek için :)


  • elorelia  (19.12.13 16:55:26) 
ben hiç yapmadım. (yersen)


  • ermanen  (19.12.13 16:55:46) 
Sözlükte tanıyanlar var bir sürü, o yüzden burada farklı nick kullanıyorum. Genelde de bu yüzden farklı kullanıcı adı tercih ediyordur insanlar.


  • elikası  (19.12.13 16:56:15 ~ 20.12.13 14:52:39) 
sözlükte kendi kimliğini zamanla açık ediyorsun. sırf sözlükte tanıştığı insanlardan çekindiği için bile yeni hesap açabilir insan. örneğin ben. sayısız insan tanıyorum, 14 bin küsür entry'm var. her şeyi "der meister" nick'iyle buraya yazamam, çekinirim. evet bu yazmamış halim.

ben açıkçası zirveye gitmekten bile çekiniyorum dayak yerim diye. insanların daha fazla anonimlik istemesinde sakınca yok. özel sorular sorulabilir, başka bir duyurucu-yazar hakkında soru sorulabilir vesaire. sürekli duyuruda-sözlükte sürten biri zaten ismen tanınmasa bile bilinen birisi oluyor.

bana nik söyle mesela kaç yaşında, nerde yaşıyo nerde çalışıyo ne seviyo ne sevmiyo anlatiyim sana. bu insanlar anonim mi? değil. sadece nick'ini biliyor olmamız anonim olduğu anlamına gelmiyor. sözlük insanların iletişimiyle ortaya çıkmış bir şey, adı üstünde, interaktif.

nikler bizi bi yere kadar gizleyebilir. benim şahsi eylemlerim, provokatif duyurularım da devam edecek. istediğiniz kadar deşifre edin, istediğiniz kadar okulda kıstırıp "der meister misin sen?" deyin, durduramayacaksınız. müziği verin. MÜZİK VERİN ARKADAN GÜÇLÜ MÜZİK.
  • der meister  (19.12.13 17:00:55 ~ 17:01:39) 
sözlük nickimi çok yakın arkadaşım aradı taradı buldu. sözlükten tanıştığım bir sürü arkadaş var. özel bir durumu onlara çaktırmadan yazmak için kullanılabilir. ama ben yapmam :)


  • [silinmiş]  (19.12.13 17:05:44) 
elorelia +1

içimdeki davarı burada çıkartıyorum.
  • henrychinaski  (19.12.13 17:08:45) 
çoklu hesap fetişistiyim ben o yüzden. şu an hatta yazarlıktan girmemin sebebi buradaki hesaplarımda yeni bir yapılandırmaya girmiş olmam :p


  • disardayim  (19.12.13 17:10:16) 
O sorulari bu nick ile nasil sorayim? Taniyanlar var, zirve yapiyoruz arada tanisiyoruz.


  • ykyt  (19.12.13 17:17:02) 
sözlüğe yazmayı bıraktığımdan ötürü ayrı hesap alma gereği hissettim duyuru için. ondan öyle.


  • neyleyim  (19.12.13 17:47:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.