[]

gündemin özeti?

noluyor yahu? hakan şükür'ün istifası bariz, hoca çık dedi çıktı. arkasından yapılan yolsuzluk operasyonu cemaatin elinden mi hükümetin elinden mi? emniyet müdürlerinin değiştirilmesi ne için yapılan hamle? nereye gider bu işin sonu?




 
operasyon cemaatin elinden, emniyet müdürlerinin değiştirilmesi hükümetin karşı hamlesi.


  • clones  (18.12.13 22:10:45) 
nereye gider bu işin sonu?


  • icim urperiyor  (18.12.13 22:12:25) 
soruşturmaya dahil edilen yeni savcılar ve değişen emniyet menbupları kesinlikle hükümetin karşı hamlesidir. ancak bu hamle şimdiki haliye sadece yönlendirme ve seyri değiştirmeye yönelik bir hamle gibi görünmüyor.
hükümetin dosyanın içeriğine yönelik bilgisinin az olduğunu ve öncelikli amacın bilgi edinmek ve soruşturmayı sürdüren ekibin elinde nelerin olduğunu öğrenme uğraşı olduğunu gösteriyor sanırım. Soruşturmayı yönlendirmeye yönelik gücünün sınırını hükümet bile bilmiyor gibi görünüyor.

  • ete summer  (18.12.13 22:15:23) 
yakinda kasetler de cikar yavas yavas piyasaya ben misirlari patlattim onu bekliyorum.
en sevdigim sey iti ite kirdirmak cunku.

  • rentts  (18.12.13 22:15:24) 
işte bu konuda ne olur hiçbir fikrim yok, her iki taraf da bir şeyi doğru olduğu için yapmadığından kestiremiyorsun. ama kötü olacağı kesin.


  • clones  (18.12.13 22:15:31) 
filler depişince çimler mi eziliyodu? öyle olur yine.


  • elorelia  (18.12.13 22:29:18) 
sosyal medyada görüldüğü üzere akp'liler aynı vurdumduymazlıkla put-tapıcılığa devam ediyor. herifin partisinin, aklı olan herkesin önceden de bildiği yolsuzlukları gündemde; bunlar yine bi mağduriyet yaratmayı ve olayı dış güçlerle cemaatin işbirliği olarak göstermeyi başardılar.

bugün twitter'da rabia elli profil resimlerinin sahiplerince o kadar çok "cemaat bizi arkamızdan vurdu" tweet'i gördüm ki.. resmen "neden foyamızı ortaya çıkarıyosunuz :(" şeklinde dertlenmiş gerizekalılar.

yani sonuç olarak bu olaya nereye gidecek bilmiyorum ama partinin tabanı başbakanlarını üzmenin allahı üzmek olduğu konusundaki tavrı devam ediyor. oylarını pek etkileyeceğini sanmıyorum.
  • nathanieltroy  (18.12.13 22:45:13 ~ 22:46:33) 
cemaat; "biz değiliz" dedi. başbakan "çete kurmak isteyenlere izin yok" dedi.
sadece bakan oğlu olmaktan başka hiçbir işe yaramayan pezevenklerin evinden nakit milyonlar çıktı. emniyet müdürlerinin değişmesi muhtemelen muammer güler'in "benim niye haberim yok lan" tribinin yanı sıra başbakanın "kafanıza göre iş mi çeviriyorsunuz" resti.

bakanlara yol verilir bence.
  • yapma volkan  (18.12.13 22:55:49 ~ 22:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.