[]

rüya görmek için ne yapmak lazım?

çok nadir rüya görüyorum. gördüğüm zaman bazen hatırlarım bazen hatırlamam. daha sık rüya görmek için ne yapmak gerekir? bir şey yemeli ve içmeli miyiz?




 
rem evresinden hemen sonra uyanmak gerek.

edit:
rüyaları rem evresinde görürsün yalnızca.
bu nedenle rem'den hemen sonra uyandığında rüyalarını berrak bir şekilde hatırlayabilirsin.
daha çok rem uyursan daha çok rüya görürsün.
  • goldentitan  (18.12.13 21:55:41 ~ 22:22:32) 
@goldentitan

rüyayı hatırlamak için sormuyorum, görmek için.
  • mr.goodcat  (18.12.13 21:57:17) 
istihareye yat!


  • candanag  (18.12.13 22:00:13) 
@mahone

görüp de hatırlayamadıklarım oluyor ama. yani uyanınca rüya gördüğümü biliyorum ancak içeriğini hatırlayamıyorum. yani hep görmüş olsam bu ikilem olurdu hatırlamak ve hatırlayamamak.
  • mr.goodcat  (18.12.13 22:06:55) 
öncelikle şunu bilelim, ne olursa olsun görüyorsun sen. ne olursa olsun. bazılarında gördüğünü hatırlıyorsun, bazılarında rüyayı hatırlıyorsun. bazılarını hiç hatırlamıyorsun odun gibi kalkıyorsun. ben toplasan 20 kez görmemişimdir. hatta 10 bile zor. daha doğrusu 10 tanesini bile hatırlamamışımdır.

eğer cidden hatırlamak istiyorsan, ilk olarak yanında mutlaka hızlıca yazabileceğin bir şey bulundur. telefon defter falan.

ikinci olarak da (bilimsel adlarını bilmiyorum bunların) "uykuya tekrar girme ile uyanma" arasındaki evrede çok fazla hatırlarsın. hani evdekilerin sesine uyanırsın, yatarsın gözlerini açmadan geri uykuya dalarsın tekrar uyanırsın falan 3-4 kez tekrarlanır bu 1-1,5 saat içinde. heh onlardır en çok hatırladıkların. onları kesin yaz.
  • zazazaraeta  (18.12.13 22:15:15) 
sipraktin şurup.


  • groovettyn  (18.12.13 22:16:32) 
bizim yazdıklarımıza tik koyma ha sakın.


  • mahone  (18.12.13 22:42:03) 
ulan adam iştah açıcı şurup yazıyor kabul ediyorsun, sana psikiyatristlerin verdiği önerileri veriyoruz iplemiyorsun bile. hiçbir rüyanı hatırlayama ulan sen.


  • zazazaraeta  (18.12.13 22:43:52) 
yarrak yemek en güzeli. ben hep öyle yaparım.


  • nathanieltroy  (18.12.13 22:54:03) 
öncelikle üstte yazılan her şeyi unut.

eğer rüya görme konusunda ciddiysen. sağ tarafına cenin pozisyonunda uykuya dal.

daha sonra gördüğün rüyayı da bana anlatırsan sevinirim :))
  • hepiniz oleceksiniz  (18.12.13 23:03:39) 
tik kavgası olmuş, ben ciddiyim bu arada @zazazaraeta ama ertesi gün bok gibi geçiyo


  • groovettyn  (19.12.13 14:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.