[]

kyk burs başvurusu

yaptıklarımı anlatıyorum:

ptt'den e-devlet şifresi alıp e-devlete üye oldum,
taahhütname'yi onayladım,
taahhütname tutarı 1 lira diyor, bu parayı nerden kesti onu da anlamadım.

geriye ne kaldı şimdi?

 
bende o 1 lırayı merak ediyorum. ama bıldıgım kadarıyla bu ıslemler sonrasında 6sında bankaya gıdıp ılk bursu alcaz. bide taahütname kacına kadar onaylamamız gerekıyor biliyor musun?


  • mymissingstars  (18.12.13 17:53:42) 
hiç bi fikrim yok.6sında burs alıcaz ama benim banka hesabım falan yok.banka hesabı da açtırmamız gerekiyor mu?


  • deletesystem32  (18.12.13 17:57:53) 
sistem değiştiyse bilmiyorum ama geçen sene biz burs vakti direkt şubeye gidip almıştık parayı. hesap sizin adınıza otomatik olarak açılıyor, sizin ayrıca gidip bir şey yapmanıza gerek yok.

bursu ilk ay elden vermişlerdi, kartlar şubatta geliyor idi.
  • der meister  (18.12.13 18:00:46) 
bu senelerdir uygulanan bir sey, burs cıkanların adına hazırlanan senet taahhütnamesi hep 1 tl oluyor, bir yerden de kesilmiyor. daha onceki yıllarda bu seneti kyk il merkezlerine gotürüp teslim ediyorduk.

bursun verilecegi gun gidip bankadan tc kimlik no'nuzla bursunuzu adınıza tanımlanmıs hesaptan cekeceksiniz. bi ay kadar sonrasında da aynı subeden bankamatik karınızı alacaksınız. sizin herhangi bir şey yapmanıza gerek yok, banka hesabını adınıza zaten açıyorlar. sadece bursunuzu cekmeye gideceksiniz.
  • neskafefincanindaturkkahvesi  (18.12.13 18:25:19) 
31 ocak 2014e kadar onaylanıyor yazıyor da o zaman ilk ödemeyi geç onaylayanlar nasıl alacak bilemiyorum Parayı neden kestikleri hakkında da bir fikrim yok.


  • Lim5  (18.12.13 18:26:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.