[]

ankara tren garından esenboğa havaalanına ulaşım

şimdi dostlar

ilk önce gar-havaalanı arası kaç dakika sürer ortalama? ona göre tren bileti alacağım,

konya'dan hızlı trene bindim geldim ankara'ya gara. napacağım şimdi en kısayoldan nasıl gideceğim esenboğaya?

şöyle bir tarif aldım bir de
soyle gideceksin:
gardan migros alisveris merkezi yonune dogru yuru.hava soguksa taksiye de binebilirsin.akkopru de yeralir ve bulundugun mevkiye 400 mt falan. onun onunde duraklar goreceksin, otobus ve dolmuslar icin. oradan ego`nun yani belediyenin esenboga otobuslerine bineceksin,ta icine kadar goturur havaalaninin...4 ya da 5 lradir.

 
garın hemen karşısında sayılabilecek bir yerde havaş terminali var. yürüyerek 5 dakika falan. oradan havaş'a binebilirsiniz.

belediye otobüsü de var ama güzergahını tam bilmiyorum. tarifteki gibi olması mümkün.
  • kibritsuyu  (18.12.13 13:29:29) 
Gar ile Havaş'ın servis alanı arasındaki mesafe yaklaşık 700-800 metredir. (kibritsuyu'nun da söylediği gibi max 5 dk yürüme mesafesi)
Gar'ın önünde birilerine sorabilirsiniz hangi tarafa yürüyeceğinizi. Çok rahat ulaşabileceğiniz bir mesafe(tabi çok fazla valizinizin olmadığını varsayarsak)
Havaş Servisleri 10 tl alır
Havaalanına ortalama 50 dakika süre içerisinde ulaşır.
Diğer arkadaş tarif etmiş lakin belediye otobüsü kullanmanız için AŞTİ'ye ulaşmanız gerek. Belediye otobüsü 5,25 tl'ye götürür fakat oraya ulaşım için harcadığınız zaman ve ücret Havaş'a vereceğinizle aynı olur.
  • hasnicktir  (18.12.13 13:36:54) 
teşekkür ediyorum hepinize tek tek dostlar, havaş ile gideceğiz bakalımswh


  • the elleh  (18.12.13 13:39:23 ~ 13:39:53) 
peki son bir soru daha, havaş'tan kaç dakikada bir servis kalkıyor?


  • the elleh  (18.12.13 13:40:37) 
www.havas.net

burada saatleri mevcut. iyi yolculuklar.
  • osuruklu  (18.12.13 13:43:00) 
havaş'ın saatleri yoğunluğa göre değişiyor. bazen yarım saatte ama genelde saatte bir kalkıyormuş. siz havaş ankara'yı arayıp bilgi alın bence uçuş saatinize göre. iyi yolculuklar.


  • lamira  (18.12.13 13:45:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.