[]

şampiyonlar ligi kura çekimleri

ahmet çakar chealsea çıkacak demiş.
nerden biliyor bu adam? hile var mı bu kura olayında?



 
Bülent korkmaz' da çeksi dedi, bende çelsi dedim..


  • eyyor  (18.12.13 12:57:58) 
gecen sene de onceden belli olduguna dair gorseller vardi, olabilir.


  • medievalman  (18.12.13 13:21:46) 
hile olabilir ama bu hileyi bilip çekilecek takımı önceden tahmin edecek kişi ahmet çakar olamaz. emin olun. herif kuyuya bir taş sallıyor, tutunca siz de "ooo" diyorsunuz. bu adamın sözüne güven olsaydı bikinili fotoğrafını görürdük. atıp tutan bir adam işte. chelsea çıkmasaydı kimse "aaa bak ahmet çakar bilemedi" falan demeyecekti. bu kadar. :)


  • lamira  (18.12.13 13:41:51) 
twitter.com böyle de bi şey var ki hile ihtimalerini kuvvetlendiriyor. Kuralardan 24 saat önce tüm kuralar aynı çıktı.


  • Arya10  (18.12.13 13:44:36) 
ahmet çakar için lamira +1 chelsea çıkmasaydı kimse aa öyle dedi çıkmadı demeyecekti. attı ve tuttu.
arya10 ise zaten kuralardan önce bütün olasılıklar tweet atılıyor kura çekildiği an yanlışlar siliniyor doğrular kalıyor. o hesabın takipçisi falan da yok tabi önceden. biraz çakal olun ya.

  • xenophobe  (18.12.13 16:39:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.