[]

Bitcoinin durumu ne olacak

Sürekli düşüyor, neler oluyor. Çok zarardayım diyen kimler var?




 
bitcoin alıyorum ama 3-5 gubidik yer dışında bitcoin ile bir şey satın alamıyorum ki? millet bunu farkedince satmaya başladı. yapay bir değerlenmeydi anlayacağın.

300$ a falan sabitlenir bir süre. artık daha bir farkındalık var bitcoinde. bir sonraki spekülasyonda da bu kadar devasa dalgalanmalar olmaz.
  • kta  (18.12.13 12:01:52) 
ilk burada yazıldığında almayın düşer dedik, cık cık cık.


  • [silinmiş]  (18.12.13 12:11:08) 
hassiktir.
çok düşmüş lan.
geçen 1200'e düşüp 2000 olmuştu.
şimdi 900'e düşmüş.
  • yapma volkan  (18.12.13 12:15:51) 
milletin bir şeyi farketmesi ile alakası yok. hatta hiç yok. bitcoin ile bir şeyler satın almak veya almamak ile bir şeyler değişmiyor.

farkındalık olayına katılıyorum ben de. bunun birçok nedeni oluyor, bu yüzden tahmin etmesi de çok güç. yani bu tarz dalgalanmaları geçen seneden beri çok gördüm diyebilirim.
  • awareim  (18.12.13 12:36:32) 
alakası var abicim. bitcoin sahibi olmanın ne anlamı kalıyor yoksa?

spekülasyonlar bittikten sonra paranın değerini belirleyecek şey o parayla alabileceğin şeylerdir. doğru dürüst bir şey alamıyorsam da o paranın değeri yoktur.
  • kta  (18.12.13 14:52:09) 
spekülasyonlar sonucu oluşan dalgalanmalardan faydalanmak için aldı. spekülasyon bittikten sonra ne olacak?


  • kta  (18.12.13 15:08:26) 
sen bitcoin'i biraz yanlış anlamışsın. bitcoin alan kişiler, ilgilenen kişiler bitcoin borsasıyla ilgilenirler, btc alıp satarlar, alışveriş yapmazlar. tabii ki de yapan var da, bahsedilen şey onlar değil. onların etkilemesi mümkün değil. Silk Road kapandığında bile bu tarz bir dalgalanma olmadı mesela.


  • awareim  (18.12.13 15:19:38) 
  • sttc  (18.12.13 20:10:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.