[]

çalışılan yer-hediye kabul sorunu

babamın arkadaşının reklam ajansında part time olarak vakit değerlendirme-tecrübe amaçlı çalışıyorum ve haftada 15-20 saatimi orada geçiriyorum. yaptığım işe göre iyi para alıyorum ve sürekli hediyeler geliyor(kozmetik, kıyafet, ayakkabı albüm falan). neyse ben durumdan çok memnunum, diğer çalışanlar, patron falan da memnun benden. yılbaşı ve ikramiye amaçlı çalışanların bir kısmına hediye telefon alıyorlarmış (iphone 5s). işte bunun için renk tercih eden olur falan diye liste yapmışlar. listede benim adım da geçiyor yani bana da telefon alacaklarmış. ama ben kesinlikle böyle bir şey istemiyorum. kullandığım telefon yeni durumda, ihtiyacım olsa gider ailemden ister yada kendim alırdım zaten. şimdi adama yok ben istemiyorum desem kötü olacak, hediye veriyoruz beğenmiyor, istemiyor falan diye düşünecek. e kabul etsem başta babam kızacak sonra telefon hediye edilmeyen kişilere karşı kötü olucam. ne yapıyım ben?




 
alıp sat telefonu hacı


  • GibsonRules  (17.12.13 21:24:38) 
çalışanlardan sizinle de patronla da muhabbeti olan bir iş arkadaşınız varsa ve samimiyseniz ona söyleyin derim.


  • whoosie  (17.12.13 21:25:30) 
@gibson satsam adama ayıp olur. zaten ben en uygun şekilde hediyeyi geri çevirmeyi istiyorum.


  • ontheroad  (17.12.13 21:28:59) 
al bana ver. hala nokia 6630 kullanıyorum lan.


  • thracian  (17.12.13 21:37:16) 
bence doğrudan patronla konuşun; ihtiyacınızın olmadığını, zaten telefonunuzdan çok memnun olduğunuzu, başkasına verilse çok daha mutlu olacağınızı söyleyin. kimseyi araya sokmaya gerek yok. "beğenmiyor, istemiyor" diye düşünmesini doğru üslupla önleyebilirsiniz.


  • mezzosprite  (17.12.13 22:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.