[]

İnternetten Şarkı Dinlemek

Merhaba 1 Mays mağdurları,
1 mayısada çalışan işçiler olarak şöyle internetten kendi listemizi yapıp şarkılar dinleyip coşabileceğimiz halaylar çekebileceğimiz bir site var mıdır sormak istedim. kendi listemizi yapabilmemiz en önemli kısmı oluşturmaktadır tabii, ha birde ücretsiz olsun lastfm de 3 euro istiyor emperyalist kuvvetler:P:)



 
www.grooveshark.com


  • kurukafa  (01.05.09 09:45:12) 
ah birde türkçe şarkıların yoğunlukta bulunabileceği bir site olsa şukela olur.


  • bir zamanlar cocuktum  (01.05.09 11:53:27) 
malesef turkiyede boyle konseptte bir sitenin ucretsiz ve dolayisiyla anlasmasiz hizmet vermesi durumunda isik hizinda kapatilacagini dusunuyorum. malum, buyuk yatirim istiyor...


  • kurukafa  (01.05.09 12:54:39) 
www.fizy.com


  • partizan  (01.05.09 12:54:52) 
fizy dede kendimize ait bi liste yapma şansı yok her pparçadan sonra gi gel yeni bir parça ismi yaz zor oluyor, çok mu şey istiyorum?:)

@kurukafa aslında böyle bir sitenin reklam gelirleri ile kara bile geçebileceğini düşünüyorum ben, olmadı böyle bir site kurup zengin olayım:)
  • bir zamanlar cocuktum  (01.05.09 13:11:41) 
bir zamanlar cocuktum, mesele reklam degil, yasal olmamasi.


  • kurukafa  (01.05.09 13:44:11) 
soundklan.com olabilir


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (01.05.09 15:12:13) 
www.playlist.com tam olarak aradığın sey bu..


  • maxpainn  (01.05.09 23:01:57) 
ttnet kullanıcısıysan, ttnet müzik faydalı olabilir.


  • dokunmatik ekran  (02.05.09 01:38:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.