[]

Referans Mektubu

Selamlar,

simdi ben bu nane icin danisman hocamla konustum, tamam hallederiz, sen bana bizim enstitüden aldigin derslerin notunu yolla dedi. Istersen sadece tezi kapsayan bi referans da verebilirim diye de ekledi.

Simdi durum su; sinav notlarim orta sekerli, tez notum yüksek baya. Ayrica is basvurusu icin ilk tercih edecegim yerler tezimle alakali olan pozisyonlar.

Sadece tezden mi bahsedilmesi daha mantikli yoksa orta karar notlarla genel bi referans almak mi? Cok yüksek olmayan notlarla referans mektubu almak isverende negatif etki yaratir mi acep?

Fikir vermesi acisindan; bu anlattiklarim Almanya'da geciyor.

Tesekkürler.

 
eğer objektif hoca ise notlarından tut davranışlarına ve karakterine kadar herşeyi yazar. senin istediğin şeyleri yazacaksa ise karakter ve tezinden bahsetsin, notlara girmesin pek.

referans mektubu bu yüzden hem riskli hem hayat kurtaran olabiliyor
  • GibsonRules  (17.12.13 10:26:39) 
beni asiri taniyan birisi degil bölüm baskani. zaten mektubu danismanim yazacak, o da bölüm baskanina imzalatacak. tez mevzularindan danismanla aram iyi baya, tez konusunda da sagda solda baya olumlu konusmus.

sanirim tezle alakali bi mektup istemek daha mantikli su durumda.
  • ben de  (17.12.13 10:30:20) 
tezle genelde danismanim ilgilendi, ama bölüm baskaninin da birkac mevzuda müdahalesi oldu. o yüzden ikisinin de imzasi olacak.

tesekkür ederim arkadaslar tavsiyeleriniz icin.

edit: sanirim tam ifade edemedim soru kismini. mesele kimin yazmasi etmesi degil. dersi aldigim hocadan alacagim tabii ki mektubu.

benim sormak istedigim cok yüksek not almadigim dersleri mektuba dahil ettirmem kötü bir etki yaratir mi, notumun yüksek oldugu tez yolundan yürümem daha mi akillica olur?
  • ben de  (17.12.13 11:34:48 ~ 11:40:00) 
imza kisminda emin degilim, dediginiz gibi olabilir. referansi hazirlayip bölüm baskanina imzalatmayi kastetmis de olabilir, cok detayli konusmadik.


  • ben de  (17.12.13 11:41:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.