[]

Kemo sonrası toparlanma için tavsiyeler

Selamlar,

6 kürlük bir tedaviden yeni çıktık. İnşallah kurtulmuşuzdur. Ayrıca Allah kimseye vermesin de diyelim.

Benim sorum öncelikle kanserli yakınlarına ve bu konuda deneyimli olanlara.

Kemo sonrasında hastanızın toparlanması için neler yaptınız? Nasıl fayda gördünüz?

Atıyorum şöyle bir şey mesela: Amcama her gün pekmez içirdiler kan sayımı düzeldi, zeytinyağlı masaj yaptık ağrılarına iyi geldi, vs. Gibi birinci elden yaşanmış/ onaylanmış öneriler çok işimize yarayacaktır.

Hepinize sağlıklı günler dilerim.

 
en birinci temizi havalı mekan. yeşilliği bol, sanayiden uzak bir yerlere gitme gönderme imkanınız varsa önce bunu yapın.
moral ve iyi psikoloji gerçekten bakın GERÇEKTEN çok önemli. laf olsun diye yazmıyorum, ilaç kadar mı etkisi olacak sanki demeyin. daha bile fazla oluyor!
ayrıca polen,arı sütü, ev yapımı kuşburnu marmelatı, imunexler falan bir dolu destek veriyoruz tabi de bence kişinin durumuna göre falan değişiyor.


sürekli ve herkes için geçerli olduğunu düşündüklerim; temiz hava+moral dışında
radyasyondan kaçış (cep telefonları akşam kapanıyor, normalde de en az şekilde kulaklıktan konuşuyor. tv falan kapandıktan sonra oda havalandırılıyor gibi gibi)
margarinden, teflondan, yanık yağdan, plastik/melamin türevli tabaklardan, rengi açılmış ekmeklerden/undan, bulaşık deterjanlarından (elde beyaz sabunla veya makinede yıkanıyor bulaşıklar), beyazlaştırılmış tuvalet kağıdı/pedten ilişiği tamamen kesmiş durumdayız.


geçmiş olsun.
ol sağlıklı, mutlu günler.
  • jimjim  (17.12.13 11:12:07) 
tavsiye vermelik bir deneyim yaşamadım. sadece geçmiş olsun demek istedim. inşallah ömrünüzün geri kalanını sağlıklı ve mutlu geçirirsiniz.


  • golden hemen sonra taktik veren t d  (17.12.13 13:44:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.