[]

Hırsızlar

Nasıl bir pskoloji ile insanların evlerine girme cesareti gösteriyorlar,Bunlar örgütlendiği yerler mi var ve nedense hep aynı suçu işliyorlar.Ölmekten ya da öldürmekten korkmuyorlar mı ,İstanbulda en fazla hırsızın yaşadığı ilçe neresi,mahallle




 
cesaret etme konusunda, şehir efsanesi mi bilmem ama genelde haplı falan oluyorlarmış diyorlar.


  • whoosie  (16.12.13 21:49:02 ~ 21:49:24) 
eğer bulabilirsen oku, cevapların burada: mehmet kartal - hayatım harbiden roman


  • bonesaw  (16.12.13 21:50:37) 
öncelikle hırsızı girdiği evde öldürmeye kim cesaret eder? aksine sen evinde bir hırsız görsen korkudan sen kaçarsın ne öldürmesi. ha istisnalar var elbet. ben genel olanı söylüyorum. dolayısıyla korkmalarını gerektirecek pek bi durum yok. sana nasıl onların yaptığı şey çok garip geliyorsa, onlar için de bu iş çok normal. korkması gerekenin kendileri olmadığını biliyorlar.

eğer şebeke gibilerse çok organize çalışıyorlardır zaten. nereye ne zaman nasıl gireceklerni bilirler. hırsızlıktan başka gasp,darp vs gibi işleri de vardır. ara sıra tecavüz de ederler.
  • mahone  (16.12.13 21:52:26) 
Parasızlık, yoksulluk, hatta belki de açlık psikolojisiyle.


  • eyyor  (16.12.13 22:25:10) 
evine giren hırsızın kolunu kırdığı için tazminat ödemek zorunda kalan tanıdığım var... kodumun yasalarının onları koruduğunu iyi bildiklerinden korkuları yok pek.


  • kyha  (16.12.13 22:38:26) 
hayattan pek bi beklentileri oldugunu sanmiyorum. en fazla 3-5 ay yatar cikarim mantigi genel hakim olsa gerek. ayrica kolaydan para kazanmis olmanin keyfine de alisiyorlar. bu yuzden surekli hirsizlik yapiyorlar. adam 10 kere iceri girip cikiyor ama hirsizlik yapmaya devam ediyor.

mahone'nin dedigi gibi, kendileri acisindan pek korkulacak bir durum yok, munferit olarak cesaretli ev sahiplerine denk gelme olasiliklari da oldukca dusuk.
  • dengesiz pamuk  (16.12.13 22:53:08) 
Valla bir tanıdığımın mahallesinde gündüz gözüyle mahalle esnaflarından birinin evine girmeye yeltenen hırsız olay sonucu 12 ay, esnaf amca ve karısı 13 ay hapis yemişlerdi. Adam hırsızın üstüne tabancayla şarjör boşalttı, karısı da peşinden pompalıyla ateş ediyordu. yaşlı olmaları hırsızı delik deşik edemeden sadece kıçından ve bacağından vurabilmeleriyle noktalandı.

adamlar alışık.
  • materyalist imam  (17.12.13 00:45:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.