[]

kendi kendime konusuyorum

selam cenesini sol avucuna yaslamis insan,

son bir aydir arada sirada kendi kendime konustugumu farkediyorum.

soyle oluyor, bir yerden bir yere yururken ( ozellikle de sessiz bir yerde ) herhangi bir sey dusunmeye basliyorum. o gun olan bir olay, gundemde olan bir konu vs...

oncelikle icimden normal dusunme durumundayim, sonra mirildanmaya basliyorum dusunduklerimi, sonra bir bakiyorum konusmaya baslamisim. bu sirada farkinda olmuyorum konusmaya basadigimin. bir anda farkediyorum ki konusuyorum.

konusmalar soru cevap sekilde olmuyor, bildigin "sesli dusunmek" gibi oluyor, yani hayali bir kisi olusturup onunla konusmuyorum.


bu son bir iki aylik surec hayatimin hemen hemen en stresli, yogun gunleriydi. o yuzden mi olmustur ?

bir de amcam sizofren, gectigimiz gun bir arkadasim bu tur hastaliklarin genetik oldugunu soyledi. bunun dogruluk payi var midir? bu yaptiklarim herhangi bir hastaligin oncusu olabilir mi ?

simdiden tesekkurler

 
Yemin ederim çenem sol elimdeydi duyuruyu açtığımda.şaştım kaldım.okudum bi daha okudum.duyurunun devamını okumadım.cevabım yok..az sonra yazarım belki..şaşkınlığım bi geçsin..


  • safsafinaz  (16.12.13 21:09:14) 
gayet normal ben de yıllardır konuşurum kendi kendime bir zararını görmedim arada yakalanıp manyak gibi görünmek dışında :D


  • yue  (16.12.13 21:37:15) 
Cok normalsin bana kiyasla

Kendimi bildim bileli konusurum

Icimde iki uc kisi konusur bazen, ben de onlara cevap veririm , sacmalama ne alakasi var, yine mi sen bi sus yaa gibi

Esyalarla cok konusurum, masamda en az bin yillik bi kalemlik var, gecen gaza gelmisim, biz seninle neler gorduk bunu da atlatiriz sen bana destek ol yeter dedim.

Salak bi kalemim var kaybolur, 3 ay cikmaz sonra kabak gibi cikar bi siritir. Hayirdir sen bana kusup kaciyon mu derdin ne senin gidiyosan git kaliyosan kal dedim.
  • cecilia  (16.12.13 21:38:41) 
konuşmak bir yana dursun tartışıyorum kendimle. durumunuz stresten kaynaklanıyordur takılmayınız bu kadar derim.


  • odiyus  (16.12.13 21:44:40) 
sol elim çenemde okudum harbi, şok oldum :) kendi kendime ettiğim lafların hesabı yok.

gayet normalsin bence, yani normaliz. etrafında ki insanların sahteliğini ve aldırmazlığını fark edince kişi kendine dönüyor herhalde. karşındakine anlattığın şeylerı hııı, kaynımda da var cinsinden cevaplarla tatmin etmekten daha verimli bi durum kendi kendine konuşma, tartışma hali. takılma. konuşmaya devam.

dikkat etmeni tavsiye edeceğim tek şey var; zamanla iç sesin dış sesinden çok konuşur hale gelmesin. yaban oluyorsun sonra.
  • felegin gozunu kamastiran adam  (16.12.13 21:53:59) 
ben abartıyorum bırak konuşmayı sağımdan beyaz ,solumdan kırmızı çıkıp tartışıyorlar ben de onları yorumluyorum.ben ve iç sesim dışında biri daha var içimde yani.

normaldir.
  • uzunuzunilgi  (16.12.13 21:57:11) 
Ben kendimi bildim bileli konusurum kendi kendime. Bide hayvanlarla konuşuyorum, yolda bi kopek görünce napiyon keyifler nasıl falan diye sorarım.


  • eyyor  (16.12.13 23:06:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.