[]

solid arabesk arıyorum

arabesk ve mepeüç yazdım haliyle çıkmadı duyuruda çünkü neden? entelsiniz, poz yapıyorsunuz alayınız. aranızda çok şahane, arabesk altkültüründen kopmamış insanlar da var biliyorum. bi yardım edin bu kardeşinize. klasik arabeskten başladım, müzikalitesi yüksek her tür alt versiyona açığım. karışık değil de biraz sınıflandırılmış olsa şahane olur. ali tekintüre, bergen, ahmet selçuk ilkan güfteleri, selami şahin besteleri, bunlar hep kabulüm.

hatıran yeter, elimde fotoğrafın, mum ışığında, vur gitsin beni, aşkımız eski bir roman, unutamazsın.. bunlar hep güzel parçalar.

ibo da olur. kibariye olur. donatın dayı, allah rızası için. bunların membaını gösterin bana. malum ortamlarda yok, bıktım dire straits dinlemekten. (şaka lan bıkılır mı?)

 
  • sanal hayvan  (16.12.13 20:32:28) 
müslüm, ferdi, cengiz, hakkı, bergen, esengül, tüdanya, hüseyin...


  • cemiyetin unlu simasi  (16.12.13 20:32:56) 
arabesk dinlemem ama aramaya inanırım.:) eğer sözlük hesabınız varsa çaylak bile olsanız giriş yapın beta'dan. arabesk başlığına gidin. başlığın hemen altında başlıkta ara özelliği var en sağda. ona tıklayıp linkler'i seçerseniz karşınıza çıkıyor bir şeyler.

not: antikçiyim. çaylak olduğunu varsayarak beta dedim. antik'e giremiyor çaylaklar çünkü. yazarsan başlıkta ''http'' arar bulursun yine aynılarını.
aha da bu da link belki görebilirsin dışarıdan: eksisozluk.com

edit: denedim olmuyormuş yabışıyo sayfalar, giriş yapman lazım.
  • kisa bisey olsun istemistim  (16.12.13 20:43:50 ~ 20:45:04) 
Sibel apladan Kanasin + Bulursun Beni

Bulent apladan Sev dedi gozlerim

Mine apladan Sevda yuklu kervanlar

Kibariye apladan Yastayim

Ibo'dan Pa'la Remziyy

Muslum babadan, Biz babadan boyle gorduk

Volkan Konak'tan Goklerde kartal gibiydim (gurunun yaninda yas da yansin)

Gulden apladan Kirilsin ellerim

Ebru apladan, Dertler benim olsun + Benim dunyam + Oluyorum Kederimden

Zafer Peker'den Diyemedim

Yildiz Tilbe'den Yalan mi?

Gulsen apladan Sakincali (akustik versiyon) + Nazar degmesin

Popstar Erkan'dan Yillar

Sukran Ay'dan Bir fincan kahve olsam + Sevemedim karagozlum

Esengul'den Taht kurmussun kalbime

Hudai Aksu'dan Tazele meyhaneci

Gulcan Opel'den Eskici

Suat Sayin'dan Yolcu ile arabaci


biz mi entelik? biz mi poz yapiyokh? offf lan offfffff!!!

bonus: www.youtube.com
  • compadrito  (17.12.13 02:36:03 ~ 03:49:42) 
beyler buraya yazan herkesi tenzih ederim :)


  • namus ninjası  (17.12.13 17:54:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.